Porispere -festivaali pitenee päivällä

Kirjoittanut Teemu Hakala - 26.5.2011

Rock-festivaali Porispere juhlitaan Porin Kirjurinluodolla 5.-7. elokuuta. Aiemmin kaksipäiväiseksi suunniteltu festivaali saa nyt lisäpäivän, kun koko perheelle soveltuva ohjelma valtaa Pori Jazzin entisenä päänäyttämönä toimineen Lokki-lavan sunnuntaina 7. elokuuta. Porisperen sunnuntain aamupäivässä esiintyvät lastenorkesterit Jytäjyrsijät ja Hevisaurus. Myöhemmin lavalle nousevat Jukka Poika & The Sound Explosion Band sekä Paleface & Räjähtävä Nyrkki. Kahden päivän festivaalilipulla pääsee tapahtumaan myös sunnuntaina.

Suomen uusien nousevien metalliyhtyeiden kärkikaartiin kuuluvien Battles Beastin sekä FM2000 lisäksi progemetalli -yhtye Circle of Contempt on lisätty festivaalin kattaukseen. Aiemmin julkistettuja nimiä ovat mm. Anvil, Raised Fist, Graveyard, Pelle Miljoona Oy, Michael Monroe, Disco Ensemble, Circle, Kakkahätä-77, Mokoma ja Lapko, Appendix, Problems? ja Order! Order!.

Tulevaisuudessa jokavuotiseksi tapahtumaksi suunnitellun Porispere-festivaalin idea sai alkunsa, kun Sonisphere-festivaalia ei tänä vuonna järjestettykään Porissa ja kaupunki jäi ilman omaa rock-festivaalia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

5.-7.8.2011 Kirjurinluoto, Pori
Liput alk. 60,30 € (2pvä), 40,30 € (pe), 43,30 (la), 13,30 € (su), ikärajaton
Yli 60-vuotiaat ilmaiseksi

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat