Primal Fear julkaisi uuden ”I Will Be Gone” -nimisen kappaleen yhteistyössä Tarja Turusen kanssa

Saksalainen metalliyhtye  julkaisi eilen 5-raitaisen singlen ”I Will Be Gone” sekä musiikkivideon singlen nimikkokappaleesta, jolla laulaa myös . Voit katsoa kappaleesta julkaistun videon tästä:

Yhtyeen basisti Mat Sinner kommentoi kappaletta sekä yhteistyötä Tarja Turusen kanssa seuraavasti:

”Se, että saimme Tarjan mukaan tälle kappaleelle, on puhdas ilon aihe meille kaikille. Työskentely yhdessä kappaleen sekä musiikkivideon parissa oli todella rentoa ja ammattimaista – hieno kokemus myös sen takia, että Tarjan ja Ralfin äänet kuulostivat yhdessä todella hyvältä. Nyt Metal Commando -saagamme jatkuu uniikilla tavalla. Olemme kaikki todella ylpeitä tästä singlestä.”

Tarja Turunen on samoilla linjoilla:

”Olin todella iloinen saadessani kutsun osallistua Primal fearin kauniille kappaleelle ’I Will We Gone’. Olemme aloittaneet uramme samoihin aikoihin vuosia sitten ja vihdoin saimme mahdollisuuden työskennellä yhdessä. Rakastan kappaletta ja henkilökohtaisesti koen, että se auttoi minua pysymään yhteydessä muihin ja rokkamaan jälleen, vaikkakin studio-olosuhteissa. Toivon todella, että ihmiset tulevat pitämään yhteistyöstämme ja sen tuovan heille iloa etenkin tänä vaikeana aikana, jota elämme.”

”I Will Be Gone” -singlen kappalelista:
1. I Will Be Gone (feat. Tarja Turunen)
2. Vote For No Confidence
3. Rising Fear
4. Leave Me Alone
5. Second to None

Kommentoi julkaisua