Project Silence julkisti kaksi uutta jäsentä

Kirjoittanut Niko Kuusela - 23.1.2022

Project Silence julkisti kaksi uutta jäsentä, kitaristi A:n ja basisti H:n.

”Olemme tunteneet A:n jo kauan ja viimein kesällä hän liittyi korvaamaan J:n. A on nöyrä mies joka tekee kovasti töitä ja on yksinkertaisesti äärettömän lahjakas kaveri. Hän on todellakin ansainnut paikkansa Project Silencessa.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Muutaman vuoden etsinnän jälkeen, olemme vihdoin löytäneet jonkun astumaan Sturmpanzerjägerin jättämiin isoihin saappaisiin. Haluamme myös toivottaa H:n tervetulleeksi perheeseen!”

”S kysyi jo kesäkuun lopulla kiinnostusta lähteä mukaan J:n seuraajaksi. Koska bändirintamalla oli ollut useamman vuoden hiljaista toisella paikkakunnalla asumisen vuoksi, päätös mukaan lähtemisestä oli hyvin helppo. Bändi ja jätkät on tuttuja jo pidemmältä ajalta joten homma lähti heti kunnolla toimimaan. Toivotaan että tämä koronakurimus alkaa helpottaa ja keikkailu on taas mahdollista. Niin, ja kolmannen levyn nauhoituksia tässä myös odotellaan.”

A
A

”Meikäläinen tuli sinällään aika puskista bändiin kun kukaan jäsenistä ei ole aikaisemmin tuttu. Mutta heti ekoissa treeneissä huomas, että kylläpä näiden kaa tulee toimeen ja musiikkia on todella mukava soittaa. Ehdottomasti odotan mitä tuleva pitää sisällään bändin suhteen.”

H
H

Project Silence on:
Delacroix – Laulu, koskettimet, ohjelmointi, musiikki
S – Kitara
Silve_R – Rummut
A – Kitara
H – Basso