Queensrÿchen ja bändistä vieraantuneen rumpali Scott Rockenfieldin välillä tapahtuu kummia

Kirjoittanut Joonas Arppe - 24.5.2021
Scott Rockenfield ja Todd La Torre

Viimeaikaiset tapahtumat Queensrÿchen ja yhtyeen riveistä isyyslomalle vuonna 2017 jääneen rumpali Scott Rockenfieldin välillä ovat herättäneet huolestunutta keskustelua fanien keskuudessa. Neljä vuotta muilta yhtyeen jäseniltä täydessä pimennossa elänyt Rockenfield perusti viime viikolla queensryche2021.com-nimisen verkkosivun, jolla ei vaikuttaisi olevan mitään tekemistä Queensrÿchen virallisen toiminnan kanssa.

Rockenfield mainostaa verkkosivuaan ”yhtyeen uutena tulemisena” ja myy sivustolla Queensrÿche-oheistuotteita. Itse yhtye ei ole osallistunut sivuston mainontaan lainkaan. Lisäksi Rockenfield on ladannut amatöörimäisesti laaditulle sivulleen vuonna 2015 julkaistun ”Condition Hüman” -albumin aikaisia demoja, joita yhtye ei ole tunnustanut virallisiksi julkaisuiksi.

Queensrÿchen solisti Todd La Torre vastasi aiemmin tällä viikolla sivuston perustamiseen laittamalla Rockenfieldin studiossa käyttämät rumpukapulat myyntiin eBayssa. Tällä kertaa Rockenfield jätti puolestaan osallistumatta huutokaupan somemainontaan ja julkaisi Facebook-sivullaan allaolevan viestin Todd La Torrelle ja Queensrÿchelle:

”Kerran 40-vuotisen brändäys- ja yrittäjänurani aikana joku kysyi minulta: ’Jos työntekijä, palkallinen, alihankkija tai jokin muu alainen heittelee julkaisukelvottomia ja halveksivia kommentteja työnantajaansa tai muuta tukijaansa kohtaan, tätä henkilöä pitäisi varmaan vielä kouluttaa ja kasvattaa oppimaan kunnioitusta ja kiitollisuutta kokemuksen kautta?’ Ai niin, ja muistatteko elokuvan ’Yksi lensi yli käenpesän’? Loistava raina… tänä iltana on tiedossa tuoretta popcornia.”

La Torre kertoi viimeksi tammikuussa Queensrÿchen työstävän uutta musiikkia, mutta rumpalin ja yhtyeen välisestä sanasodasta voi päätellä muutoksen tuulien alkavan pian puhaltaa, mikäli tilannetta ei saada ratkaistua.

Voit tarkastaa Rockenfieldin viimeisimmän yhtyeelle kuittailun alta: