Red Elevenin ”Back In Time” ravistelee kuulijan eloon

Jyväskyläläinen vaihtoehtorockia soittava on julkaissut uuden singlen ”Back In Time”. Kappale onkin mitä omimpiaan synkyyteen taipuvaisten syysihmisten ravisteluun. Red Elevenin tuotannon rauhallisempaa puolta edustava biisi johdattaa jengin katsomaan itseään peiliin ja laittamaan arvoja uusiksi.

”Lyriikoissa sukelletaan osin samoissa vesissä aiemman sinkun You’ve been Warned kanssa: menneiden haikailua, tekemättömiä tekoja ja sanomattomia sanoja. On todella surullista, miten moni herää vasta kuolinvuotellaan. Päivät painetaan autopilotilla arjen harmaaseen tilkkutäkkiin hautautuneena ja viikonloppuna avaudutaan kännissä, miten ennen oli kunnollista. Ei uskalleta enää katsoa peiliin tässä ylisuorittamisen maailmassa, koska pelko siitä ettei enää tunnista/löydä itseään… On liian suuri. Klisee? Ehkä… Siitä huolimatta meininki jatkuu samana”, vokalisti Tony Kaikkonen kiteyttää.

Yhtye aktivoituu julkaisun myötä keikoille ja bändi nähdään tänään keikalla Helsingin Semifinalissa. Kaikki keikat löytyvät osoitteesta www.redeleven.info!

Red Elevenin musiikkia kuullaan myös kotimaisen Rendel-supersankarielokuvan soundtrackilla, jossa bändi on mukana jo aikaisemmin julkaistun ”Unleash the Beast” -biisillään. Bändi nähtiin myös livenä tovi sitten järjestyissä elokuvan kemuissa.

”Olihan se nyt siistiä kuulla omaa musaa kyseisessä leffassa. Ja leffakin oli oikein mainio. Pakko nostaa hattua Jesse Haajalle ja kumppaneille. Hienoa jälkeä ovat saaneet aikaiseksi. Illan kruunasi vielä kun vedettiin keikka jatkobileissä Varkauden Z-onessa. Good times”, Kaikkonen lisää.

www.redeleven.info
https://www.facebook.com/redelevenband/

Kommentoi julkaisua