Red Elevenin tuore single tarjoilee easy listeningiä kermaisella kitarasoololla kuorrutettuna: uusi albumi luvassa huhtikuussa

Valokuva: Anna-Katri Hänninen

tarjoilee jälleen uuden maistiaisen tulevalta neljänneltä pitkäsoitoltaan. Kappale on nimeltään ”Before I Fall” ja sisältää kermaista kitarasooloa myöten kaikki melankolisen hittiveisun vaatimat ainesosat! Yhtyeen vokalisti Toni Kaikkonen kuvailee kappaletta seuraavasti:

”Kyseessä on kolmas single tulevalta ”Handled with Chaos” pitkäsoitoltamme. Biisi on eeppinen, tunnelmallinen, ”easy listening” -kappale tarttuvilla melodioilla höystettynä. Se on tarina katumuksesta, anteeksiannosta ja siitä, miten selviytyä, kun asiat eivät enää tunnu olevan hallinnassasi. Kuoleman hetkellä näet elämäsi vilisevän filminauhana silmissäsi. Ehdottomasti yksi suosikkikappaleistani albumilla.”

“Before I Fall” julkaistaan yhdessä tunnelmallisen lyriikkavideon kera, joka on Anssi ”Abi” Korhosen käsialaa. Red Eleven on ilmoittanut julkaisevansa ”Handled with Chaos” -nimeä kantavan pitkäsoittonsa tulevan huhtikuun aikana. Voit katsoa videon tästä:

Red Eleven online:
https://www.facebook.com/redelevenband
http://www.redeleven.info/
https://www.instagram.com/_red_eleven_/

Kommentoi julkaisua