Judas Priest - Rockfest 2018.

Rob Halford avautuu kamppailustaan eturauhassyövän kanssa – kehottaa vanhempia faneja tarkkailemaan terveyttään

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 10.11.2021
Judas Priest – Rockfest 2018.

Englantilaisen heavy metal -legenda Judas Priestin laulaja Rob Halford paljasti hetki sitten taistelleensa korona-aikana eturauhassyövän kanssa. Syöpä saatiin onneksi kuitenkin hoidoilla remissioon.

Nyt Halford on avannut kamppailuaan tuoreessa Mariskal Rockin haastattelussa.

”Se on remissiossa, ja kiitos siitä Jumalalle. Se oli aikaa, jolloin…, Ajoitus on kaikki kaikessa rock and rollissa ja heavy metalissa. Ja tietysti tämä tapahtui pandemian aikana – pandemian alkuvaiheessa – joten maailma oli täysin suljettu”, Halford kertoo ja jatkaa:

”Priest olisi joka tapauksessa ollut hieman tauolla, koska olimme juuri kiertäneet maailmaa kolme kertaa ’Firepowerin’ tiimoilta, joten olisimme olleet eräänlaisella tauolla, vaikka sävelsimme uutta albumia. Niinpä pystyin hoitamaan oikeastaan kolme asiaa – mainostamaan [omaelämäkertaani] ’Confessia’, kirjoittamaan bändin kanssa ennen kuin palasin [kotiin] Phoenixiin ja sitten hoitamaan tämän syöpäasian kuntoon.”

Halford haluaa neuvoa vanhempia faneja tarkkailemaan terveyttään:

”On ihme, mitä terveydenhuollossa nykyään voidaan tehdä; se on aivan uskomatonta. Tarinani tärkein viesti on siis miehille kaikkialla maailmassa, että kun saavutatte tietyn iän, on erittäin tärkeää, että tarkistutatte eturauhasenne, teetätte verikokeet ja menette paksusuolen tähystykseen.”

Laulajalegenda kertoi hiljattain haastattelussa, että hän ei vielä halua eläkkeelle.