Rock Against Racism -konsertin esiintyjät julkaistiin: mukana mm. Tuomari Nurmio ja Pää Kii

Kirjoittanut Jyri Kinnari - 19.5.2016

rock against racismHelsingin Tavastialla 1.6. tapahtuvan Rock Against Racism -konsertin esiintyjiksi ovat varmistuneet Tuomari Nurmio, The Valkyrians, Tiisu, Mira Luoti, Pää Kii, Petteri Sariola, Lopunajan mies (soolo), Irma Agiashvili, Ismaila Sane, Philadelphia Dynamite, HÄRMÄ ja Maailma-kuoro. Tapahtumaan saa lippuja ilmaiseksi Tiketti Galleriasta ja tilaamalla sähköpostiin Tiketti.fi-sivulta.

Rock Against Racism -konsertti Tavastialla

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

Britanniassa vaikutti vuosina 1976–81 Rock Against Racism -liike, joka kanavoi rock-muusikoiden ja kulttuuriväen turhautumista yhteiskunnassa koettuun rasistiseen ilmapiiriin.

Rock Against Racism on tehnyt paluun, sillä sen viesti on edelleen ajankohtainen. Kesäkuussa RAR rantautuu myös Suomeen Syd Sheltonin valokuvanäyttelyn ja Tavastialla järjestettävän konsertin myötä.

Konsertissa esiintyy laaja kattaus artisteja, joita yhdistää kaksi asiaa: he uskovat musiikkiin ja vastustavat rasismia.

Nappaa itsellesi maksuton lippu rauhan rintamaan ja näe Tuomari Nurmio, The Valkyrians, Tiisu, Mira Luoti, Pää Kii, Petteri Sariola, Lopunajan mies, Philadelphia Dynamite ja monet muut. Luvassa puheita, keikkoja, kuoromusiikkia ja yhteishenkeä paremman maailman puolesta.

Tapahtuman maksuttomia ennakkolippuja saa noudettua Tiketti Galleriasta tai tilattua PDF-liitteenä sähköpostiin Tiketti.fistä.

Konsertti avaa samalla Tiketti Gallerian Rock Against Racism -valokuvanäyttelyn, joka esittelee taiteilija Syd Sheltonin vuosina 1976–1981 ottamia kuvia Rock Against Racism -liikkeen vaiheista Britanniassa. Näyttely on esillä galleriassa välillä 1.6.–2.8.2016.

Suomen RAR-kampanjan järjestämisessä ovat mukana Suomen Lontoon instituutti, Autograph ABP, Tiketti Galleria, Tavastia, Amnestyn Suomen osasto, Ihmisoikeusliitto, Etnisten suhteiden neuvottelukunta ETNO, Radio Helsinki, Meillä on unelma ja Kansainvälinen Suomemme ry.

Luetuimmat

Uusimmat