Royal Republic Suomeen kahdelle keikalle helmikuussa 2020!

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 7.10.2019

Häikäilemättömästi 70-luvun diskoa, poppia, metallia, rockia ja jopa jazzia yhdistelevä, Ruotsin vientituotteiden ykkösriviin lukeutuva Royal Republic on suuntaamassa pian kattavalle rundille, joka alkaa tänä vuonna Isosta-Britanniasta ja manner-Euroopasta. Kiertue jatkuu myös ensi vuonna, ja Suomeen on saatu kaksi päivää: Yhtye nähdään Tampereella Olympiassa 14. helmikuuta ja seuraavana päivänä Helsingin Tavastialla!

”We Are The Royal” -esikoisalbuminsa 10-vuotisjuhlia ensi vuonna tuulettava Royal Republic on kerännyt yksinomaan Spotifyssä yli 50 miljoonaa kuulijaa, ja jo yhtyeen ensimmäiset singlet päätyivät Bandit Rockin kärkisijoille. Ei huono saavutus yhtyeeltä, jota ei voi laittaa mihinkään lokeroon?

”Rakastan sanaa ’disco’. Jotkut ihmiset ovat katsoneet kieroon sitä, sillä ’tehän olette rock-bändi’, mutta minun mielestäni me olemme vain bändi. En ole itse koskaan osannut määritellä sitä, mihin meidät pitäisi lokeroida”, vokalisti Adamn Grahn toteaa ja lisää poppoon olevan vähän nörttejä.

”Yritimme tavallaan piileskellä, koska rock and roll -määritelmät eivät oikein sopineet yhtyeeseen, joka samalla laulaa neljän äänen stemmoja ja tekee juttuja, joita moni rockbändi ei pystyisi tekemään. Jossain kohtaa kuitenkin tajusimme, että mitä ihmettä pelkäämme? Ostetaan ne samperin kultaiset pikkutakit ja laitetaan haisemaan!”

Yhtye on ehtinyt julkaista tähän mennessä neljä studioalbumia, ja tänä vuonna bändi yllätti faninsa julkaisemalla hersyvän, jo liki puoli miljoonaa katselukertaa kerännyt Anna Leigh -videon sekä samannimisen singlen.

Suomen-keikat ovat osa yhtyeen kevään Euroopan-kiertuetta, jonka muut päivät ovat tsekattavissa yhtyeen kotisivuilla.

Royal Republic + support

Tampere
Perjantai 14.2.2020
Olympia
Liput: ennakko 22,50 € / ovelta 25 €

Helsinki
Lauantai 15.2.2020
Tavastia
Liput: Ennakko 22,50 € / ovelta 25 €
Ovet: 19.00

Royal Republic on:
Adam Grahn – laulu, kitara
Hannes Irengård – kitara, taustalaulu
Jonas Almén – basso, taustalaulu
Per Andreasson – rummut, taustalaulu

Liput tapahtumiin tulevat myyntiin ylihuomenna keskiviikkona 9.10.2020 klo 09.00 Tiketissä.

www.royalrepublic.net
www.facebook.com/royalrepublic