Ruotsalaisen power metal -yhtye Bloodboundin keikat siirtyvät vuodella eteenpäin

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 27.9.2021

Ruotsalainen Bloodbound julkaisi yhdeksännen albuminsa toukokuussa 2021. Lokakuussa 2021 yhtyeen piti esiintyä Helsingissä ja Tampereella, mutta nyt keikat ovat siirtyneet vuuodella eteenpäin.

”Creatures of the Dark Realm” -pitkäsoiton kiertue saavuttaa Helsingin On the Rocksin perjantaina 14. lokakuuta ja Tampereen Yo-talon lauantaina 15. lokakuuta 2022. Kyseessä ovat orkesterin ensimmäiset keikat Suomessa. Molempina iltoina samoilla lavoilla nähdään myös kotimainen melodinen herkku Altaria.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Bloodboundin innoittajat tulevat heavy metalin perusarvoista. Ensimmäisen albuminsa ”Nosferatun” aikoihin nuori viisikko kunnioitti Iron Maidenia, Helloweeniä ja Judas Priestiä, mutta myös muita instituutioita, joille melodiat ovat tärkeitä.
”Miettikää vaikkapa The Beatlesia ja ABBAa. Heidän biisinsä ovat kuolemattomia juuri melodisuuden takia”, kosketinsoittaja Fredrik Bergh tiivistää.

Siksi Bloodbound haluaa tuoda materiaaliinsa aina jotain uutta. ”Creatures of the Dark Realm” soi raikkaana, modernina 2020-luvun power metal -levynä.
”On joskus hankala uudistua ja olla toistamatta itseään, mutta uudella pitkäsoitolla tarjoamme enemmän koukkuja ja voimakkaampia melodioita kuin koskaan. Bloodbound on pysynyt uskollisena power metalin perusarvoille, mutta näen tehtäväksemme myös kehittää ja viedä eteenpäin omaa genreämme. Siksi ’Creatures of the Dark Realm’ on erittäin monipuolinen ja tarttuva levy”, Bergh lupaa.

BLOODBOUND (SWE) + Altaria
pe 14.10.2022 Helsinki, On the Rocks (liput alk. 22,50e, Tiketti), ovelta 25e
la 15.10.2022 Tampere, Yo-talo (liput alk. 22,50e, Lippu.fi), ovelta 25e

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Vanhojen päivämäärien pääsyliput kelpaavat uusina päivinä sellaisinaan.

Vanhojen lippujen palautus 27.11.2021 mennessä:
https://www.tiketti.fi/palautalippuja
https://web.lippu.fi/palautus/

www.facebook.com/bloodboundmetal
www.facebook.com/altariaofficial
www.rocks.fi
yo-talo.fi
www.nem.fi

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy