Sammy Hagar näpäyttää David Lee Rothia: ”Kaveri lauloi niin huonosti viimeksi, kun hän esiintyi, että se oli noloa”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 24.4.2023

Rock-suosikki Van Halenin laulajina eri aikoina toimineet Sammy Hagar ja David Lee Roth eivät ole mitään sydänystäviä, ja kaksikko onkin vuosien aikana näpäyttänyt toisiaan julkisesti eri aiheista.

Roth oli ilmoitti alun perin jäävänsä eläkkeelle lokakuussa 2021 ja sanoi, että hänen tammikuulle 2022 suunnitellut keikat olisivat jääneet hänen viimeisikseen. Kuitenkin laulajan kommentit ovat olleet sitä luokkaa, että mitään eläkkeelle jäämistä tuskin vielä tapahtuu.

Mutta jos Sammy Hagarilta kysytään, olisi Rothin eläkeaika jo tullut. Hagar kertoi seuraavaa Jackassista tutun Steve-O:n isännöimässä Wild Ride! -podcastissa:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Hän on showmies. Kuuntelehan, minäkin olen showmies. Mutta se on hänen työnsä. Hän ei välitä laulamisesta. Jos hän välittäisi, hän pitäisi huolta äänestään tai ottaisi laulutunteja ja lämmittelisi ja tekisi jotain. Kaveri lauloi niin huonosti viimeksi, kun hän esiintyi, että se oli noloa. Mutta hän on showmies. Kaikki on showta, showta, showta. Eikä hän välitä äänestään, mikä tekee minut hulluksi. Välitän enemmän äänestäni kuin kalustani. Jos mulkkuni ei toimisi pari kertaa, se ei haittaisi minua – olisin pettynyt – mutta jos ääneni mättää lavalla, olen vitun pettynyt.”

Taannoin myös KISSin Gene Simmons oli kommentoinut David Lee Rothin olevan kaukana parhaimmista vuosistaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy