Sebastian Bach ja Falling In Reversen Ronnie Radke kinastelevat somessa taustanauhoista – myös Archie Cruz kommentoi

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 3.10.2022

Skid Row’sta alun perin tunnettu laulaja Sebastian Bach ja Falling In Reversen solisti Ronnie Radke ovat aloittaneet sanasodan sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun Falling In Reverse oli päättänyt perua festivaalikeikkansa puuttuvien kannettavien tietokoneiden takia.

Muutama tunti ennen kuin bändin piti esiintyä WIIL Rock -festivaalilla lauantaina 24. syyskuuta, Radke yhtyeineen peruivat esityksensä, koska heidän kannettavat tietokoneensa, joita yhtye käyttää keikoillaan, olivat kadonneet. Radke perusteli peruutusta sillä, että nykyaikana kannettavat tietokoneet ovat keikkailevalle bändille elintärkeitä.

Pian tämän jälkeen radiojuontaja Eddie Trunk, joka on julkisuudessa mollannut taustanauhoihin nojaavia bändejä, otti asiaan kantaa. Trunk kommentoi taannoin esimerkiksi Santa Cruzin katastrofaalisen keikan taustanauhoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Tämä on hämmästyttävää. Kun kuulin tästä ensimmäisen kerran, luulin, että se oli vitsi, jolla haluttiin ärsyttää minua. Kuinka kauan fanit, promoottorit, media, aikovat vain hyväksyä sen, että rock-keikat eivät ole enää livenä? Maksatte kovalla työllä ansaitsemanne rahat nähdäksenne bändin soittavan ’livenä’, joka ei ole oikeasti livenä? Ja vuonna 2022 on lukemattomia bändejä, jotka hiovat taitojaan ja soittavat livenä! Tonneittain! Uusia ja vanhoja! Mukaan lukien Jackyl, joka tuurasi heitä heidän festivaalislotissaan. Siellä ei tarvittu läppäriä! Tämä on aivan epätodellista. Mutta ainakin annan heille tunnustusta siitä, että he ovat rehellisiä. Vau. Olen lähempänä kuin koskaan oman bändin perustamista. Enkä osaa laulaa tai soittaa nuottiakaan. Yksinkertaisesti uskomatonta”, Trunk kirjoittaa.

Pian Radke vastasi Trunkille nostaen esille KISSin ja Aerosmithin kaltaisia yhtyeitä, joiden keikoilla Radke kertoo käytettävän kaikenlaisia taustanauhoja. Radke myös nostaa esille Sebastian Bachin esityksen, jossa Trunk oli ollut mukana.

Bach vastasi kritiikkiin pian:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Vau idiotti, yritätkö sanoa, että uskot minun käyttävän taustanauhoja lavalla? Eddie, eikö tämä olekin huvittavaa”. Radke vastasi takaisin syytöksillä.

Pian Mötley Crüen basisti Nikki Sixx liittyi keskusteluun asettuen Radken puolelle.

”Jatka tuon valheellisen paskan puoltamista. Kuulostaa vanhan ihmisen höpinältä. Jumala varjelkoon, jos jotkut artistit käyttävät teknologiaa luovana välineenä levyillä ja livenä. Ymmärrän kyllä. Avaa vain mielesi ja lakkaa taistelemasta todellisuutta vastaan. Saat itsesti kuulostamaan täysin pihalle jääneeltä”, Sixx kirjoittaa.

Myös kotimaisen Santa Cruzin Archie Cruz ottaa keskusteluun somessa kantaa. Cruz kirjoitti seuraavaa:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Haluaisin huomauttaa, että riitelin Eddie Trunkin kanssa paljon ennen kuin Ronnie Radke.” Tällä Cruz viittaa kohuun, joka syntyi Santa Cruzin keikkojen taustanauhoista ja löysästä livesoitosta, jota Eddie Trunk kommentoi somessa.

Voit tutustua riitelyyn alhaalla.

Luetuimmat

Uusimmat