Slash Dementia – Race Against The Machine

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 20.7.2011

Äänekoskelainen Slash Dementia soittaa rehellistä grindcorea. Bändi on perustettu vuonna 2010 ja arvostelussa on bändin ensimmäinen täyspitkä julkaisu, joka sisältää 22-minuuttia vauhdikasta mättöä.

”Race Against The Machine” –niminen albumi sisältää 16 kappaletta, joista ei vauhti lopu. Suurin osa biiseistä on laulettu englanniksi, mutta mukana on myös muutama suomeksi vedetty ralli. Biisit toimivat molemmilla kielillä hyvin, mutta suomenkieliset biisit ovat levyn tiukinta antia. Soittopuoli ja vokaalit toimivat täydellisesti ja varsinkin vokalistin artikulaatiosta iso hatunnosto – harvempi kaveri huutaa noinkin selvästi. Tuotanto-puoli on rautaista ja soittimet soivat todella hyvin. Musiikilliset vaikutteet on selvästi Rotten Soundin suunnalla ja todella hyvin ne vaikutteet on imettykin. Hyviä biisejä on paljon, mutta suomenkielisten biisien ohella parhaimmistoon nousee ”Rabies Babies” sekä ”People Die”.

Slash Dementia näyttää miten hyvää grindcorea tehdään. ”Race Against The Machine” on todella ”helmi” julkaisu ja se näyttää bändille valoisaa tulevaisuutta. Ehdottomasti hankkimisen arvoinen levy kaikille grindcore -faneille, varsinkin kun sen saa ladattua ilmaiseksi bändin kotisivuilta. Ehkä kovimpia uusia grindcore bändejä pitkään aikaan.

9/10

Kappalelista:
01. Intro
02. Whore
03. Tuhottu
04. Race Against The Machine
05. Bow Down and Pray
06. Palava katse
07. Hate
08. Violence, Act Three
09. Release
10. Violence, Act Four
11. People Die
12.Mute, Blind and Deaf
13. Rabies Babies
14. Rajat kiinni
15. Living Dead Meat
16. Paranoid

http://www.myspace.com/slashdementiagrind

Kirjoittanut: Janne Partanen

2 comments on “Slash Dementia – Race Against The Machine”

  1. Konsta/Dementia

    Heh, kiitos vaan arviosta! Mukava kuulla että kelpaa.

  2. Jussi/Human Sculpture

    Nyt mennään niin hienosti Nasumin jalanjäljissä ettei voi kun nostaa hattua isosti! Todella asiallinen pelinavaus.

Comments are closed.