Slipknot rantautuu Smite-videopeliin skinien muodossa toukokuun aikana

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 12.5.2022

Elämme popkulttuurin risteytyksen aikakautta, ja videopelien joukossa on nyt paljon ikoneja muista medioista, kuten hittielokuvista tai suosituista Netflix-ohjelmista. Kapteeni Jack Sparrow Sea of ​​Thievesissä, Sasuke ja Ariana Grande keikkailevat Fortnitessa, ja nyt Slipknot tulee Smitelle osana pelissä käytettäviä skinejä.

Smite on kolmannen persoonan taisteluareenapeli, à la League of Legends, jossa näyttelijät koostuvat eri panteonien jumalista ja mestareista. Nyt kolme näistä jumalista (Poseidon, Chaac ja Raijin) pääsevät otteluun Slipknotin jäsenten skineissä. Poseidon saa Sid Wilsonin, Corey Taylorin ja Craig Jonesin suloisen cosplayn; Chaacilla on Mick Thomsonin, Jim Rootin ja Alessandro Venturellan skinit, ja Raijin saa pukeutua Michael Pfaffiksi, Shawn ”Clown” Crahaniksi ja Jay Weinbergiksi.

Alunperin Smite on julkaistu vuonna 2014, ja se on saanut huomattavia päivityksiä vuosien saatossa. Peli on moninpeliä parhaimmillaan, eikä se sisällä yhtään osuutta yksinpeliä varten. Kaikki yhdeksän Slipknotin nykyistä jäsentä ovat esillä uudessa päivityksessä, joka julkaistaan ​​tässä kuussa. Voit nähdä bändin trailerin toiminnassa alla ilmaiseksi pelattavassa MOBA:ssa tästä:

Slipknot itse on pyrkinyt pidemmälle digitaaliseen maailmaan ilmoittamalla oman ”Knotversen” perustamisesta viime kuussa.