Sonata Arctica julkaisi tunnelmallisesta ”For the Sake of Revenge” -kappaleesta musiikkivideon

Kirjoittanut Minttu Koskinen - 22.1.2022

Kotimainen metalliyhtye Sonata Arctica julkaisi perjantaina akustisen ”Acoustic Adventures” -albumisarjan ensimmäinen osan ”Volume One”. Sen kunniaksi ilmestyi myös musiikkivideo ”For the Sake of Revenge” -kappaleesta.

Bändi on mahdollista nähdä livenä Porissa 19. maaliskuuta, jolloin se esiintyy Isomäki Areenalla Stam1nan kanssa.

Kaupallinen yhteistyö

Vinyylien suosio kasvaa kasvamistaan - Backstage Rock Shop tuo myyntiin kiinnostavia harvinaisuuksia ja uudelleenjulkaisuja →

Laulaja Tony Kakko kertoi julkaisusta:

Mahtavaa viimein saada pitkään suunnitellut akustiset levy teidän kaikkien kuultavaksi! Ei menty siitä missä aita on matalin, vaan rohkeasti sovitettiin ja joiltain osin uudelleen sävellettiinkin valtaosa kappaleista sopimaan tähän akustiseen formaattiin. Osa kappaleista, omasta mielestäni, toimii paremmin kuin alkuperäiset versiot. Olemme itse totaalisen fiiliksissä tulevista ’Acoustic Adventures’’-levyistä!

Toivottavasti pääsemme myös pian nauttimaan kappaleista yhdessä livenä

Kosketinsoittaja Henrik ”Henkka” Klingenberg kertoi puolestaan:

Tämä kyseinen kappale tehtiin alunperin ’Unia’-albumille (2007), ja se jäi ainakin itselle silloin vähän etäiseksi eikä sitä juuri keikoillakaan ole soitettu. ’Acoustic Adventures’’-levyjä tehdessä löydettiin tämä biisi uudestaan ja saatiin myös sovitettua siitä täysin erilainen versio. Koska siitä tuli niin erilainen, valikoitui se myös videobiisiksi ja onneksemme saatiin kansainvälisestikin tunnettu Joonas Berghäll ohjaamaan meille musavideon. Joonas kasasi nipun kovia tekijöitä ja muutaman päivän ajan kuvattiin intensiivisesti bändin kotikaupungissa Kemissä. Päästiin ihan kunnolla metsään, pimeille teille ja jopa veden alle. Tästä tuli lopulta bändin suurin musavideotuotanto ja lopputulos on suoraan sanottuna helvetin hyvä. Nauttikaa!

Artikkelikuva: Jarkko Piipari