Sounds Like Death – Into The Darkness

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 21.7.2011

Helsinkiläinen Sounds Like Death on julkaissut uransa aikana pari demoa ja nyt on luvassa kolmen biisin omakustanne. Bändi soittaa thrash metallia, jossa on nimensä mukaisesti räkäisyyttä mukana. Mennäänkö pimeyteen vai kokeeko arvostelija valaistuksen?

”Into The Darkness” -nimeä kantava julkaisu sisältää kolme biisiä, joista yksi on vedetty suomen kielellä. Biisit ovat ihan päteviä rymistelyjä, joskin soundeissa olisi toivomisen varaa. Kitarat surisevat turhankin kovasti ja vievät huomion muista soittimista. Rummut on vedetty todella taka-alalle, joten tietty pohja puuttuu biiseistä. Bassot kumisevat hyvin taustalla, joskin nekin meinaavat jäädä kitaran jalkoihin. Vokaalit tulevat räkäisesti raakkumalla ja luovat lätylle äkäisen tunnelman. En normaalisti välittäisi näin paljoa soundeista, mutta minua harmittaa lätyn menetetty potentiaali.

Todellakin biisit ovat hyviä, äkäisiä ja vihaisia. Jätkillä on selvästi selvillä mitä he haluavat musiikillisesti tehdä. Harmittavasti kitarasoundit vievät osan biisien voimasta ja laskee uudelleen kuuntelu intoa reippaasti. Uskon, että tästä bändistä kuullaan vielä tulevaisuudessa. Seuraavaan julkaisuun enemmän viilailua soundeihin ja lisää biisejä, niin hyvä siitä tulee.

5/10

Kappalelista:
1. Into The Darkness
2. No Way Out
3. Viha

Kirjoittanut: Janne Partanen

2 comments on “Sounds Like Death – Into The Darkness”

  1. SLD

    Kyseisen lätyn voi kuunnella kokonaisuudessaan spotifysta jos kiinnostaa.

  2. Janne Partanen

    Ja tosiaan ”No Way Out” on demon nimi, eikä Into The Darkness..Pahoittelut virheestä

Comments are closed.