Suomalaisbändi Red Eleven uusin kiinnitys tulevan Rendel-elokuvan soundtrackille

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 13.11.2014

Red Eleven 2014 2Vuonna 2016 ensi-iltaan tuleva kotimainen supersankarielokuva Rendel on saanut uuden bändikiinnityksen soundtrackilleen. Elokuvassa tullaan kuulemaan saksalaiselle Lifeforce Recordsille levyttävää Red Eleveniä.

Rendel-hahmon luoja ja elokuvan ohjaaja Jesse Haaja kertoo olevansa erittäin innostunut tuoreesta bändikiinnityksestä.

– Metallivaikutteista rockia soittavan Red Elevenin soundi sopii elokuvan tunnelmaan täydellisesti. Ottaessani bändiin ensi kerran yhteyttä rukoilin mielessäni polvillani, että ”suostukaa nyt”. Helpotus oli suuri, kun bändi innostui ajatuksesta välittömästi ja myös Lifeforce Records näytti yhteistyölle vihreää valoa.

Lifeforce Recordsin Stefan Luedicken mukaan levy-yhtiön ei tarvinnut pitkään harkita lähtemistä mukaan elokuvaan.

– Olen aina ollut supersankarileffojen suuri ystävä, ja ajatus suomalaisesta supersankarista valkokankaalla on erittäin kiinnostava. Kun Jesse Haaja otti minuun yhteyttä ja kysyi mahdollisesta yhteistyöstä, minun oli helppo vastata myöntävästi. On upea ajatella, että elokuvassa tullaan kuulemaan Red Elevenin musiikkia.

Luedicke uskoo Rendel-elokuvan mahdollisuuteen tehdä kansainvälinen läpimurto ja laajentaa samalla Red Elevenin kuulijakuntaa.

– Totta kai levy-yhtiössä toivomme, että elokuva breikkaa kansainvälisesti ja Red Elevenin musiikista tulee osa tätä menestystarinaa. Rendel-yhteistyö tarjoaa hienon mahdollisuuden saattaa bändin musiikkia uusien kuulijoiden tietoisuuteen.

Luetuimmat

Uusimmat