Supreme Court aktivoituu ja siirtyy nykyaikaan: yhtyeen tuotanto lisätty suoratoistopalveluihin

Espoossa vuonna 1999 perustettu raskaan rockin yhtye julkaisee kaikki aiemmat äänitteensä digitaalisissa suoratoistopalveluissa. Aiemmin vain CD-formaatissa julkaistujen äänitteiden painoksista lähes kaikki on aikanaan loppuunmyyty. Bändin kaikki aiempi materiaali on välittömästi kuunneltavissa yleisimmissä suoratoistopalveluissa.

2000-luvun ensimmäisellä vuosikymmenellä aktiivisesti Suomen pienempiä keikkalavoja tärisytellyt heavy rock -bändi Supreme Court on aktivoitumassa jälleen. Supreme Courtin aiemmissa julkaisuissa on kuultavissa bändin tyylin muuttuminen aiemmasta metallisemmasta ilmaisusta nykyiseen enemmän rockia painottavaan suuntaan. Keikoille SC tulee palaamaan jahka koronavirustilanne sen sallii.

Tämän uuden tulemisen taustalla on se, että Supreme Court on kaikessa hiljaisuudessa valmistellut ja äänittänyt uuden, pian julkaistavan pitkäsoittolevyn nimeltään ”Been A While”. ”Been A Whilen” julkaisun yksityiskohdista tiedotetaan vielä lokakuun aikana. Voit kuunnella bändin tuotantoa täältä:

https://open.spotify.com/artist/2MmlBx26VVhzlIAJEXfM2W?si=Ne_QiOuzQY635ynzKeRDTg

Äänitteet:
”A Session Trehny Campbell” (2008)
”Promo” 2006
”Reason Kill” (2003)
”Drown” (2001)
”Demo 99” (1999)

https://www.facebook.com/supremecourtband

Kommentoi julkaisua