Supreme Unbeing julkaisi uuden ”The Devil Smiles” -singlen: Musiikkivideolla esiintyvät Hollywood-tähti Dragomir Mrsic ja MMA-ottelijat

Kirjoittanut Minttu Koskinen - 2.4.2022

Ruotsalainen metalliyhtye Supreme Unbeing julkaisi ”The Devil Smiles” -kappaleen musiikkivideon kera. Videolla esiintyy Hollywood-tähti Dragomir Mrsic sekä MMA-ottelijat Samuel Ericsson ja Camila Rivarola.

Bändi julkaisee toukokuussa ”Enduring Physicality” -albumin, jolta aiemmin ilmestyi hiljattain Savior” -kappale.

”Nyky-ihmiset ovat omaksuneet ajattelumallin, jonka mukaan kaikkien tulisi elämässään tähdätä yleisesti hyväksyttyyn menestymisen malliin. Ja vaikka menestyksen tavoittelu on myös luonnollista, sen saavuttamiseen ei ole oikoteitä. Se vaatii omistautumista ja kovaa työtä, mutta jotkut ovat valmiita huijaamaan elämässään. Kuinka pitkälle sinä olisit valmis menemään menestyäksesi? Saatko sinä paholaisen hymyilemään?”

Mrsic kertoi, kuinka päätyi videolle mukaan:

”Kun minua pyydettiin mukaan tähän projektiin, suostuin välittömästi. Yhtyeen sanoma on liian tärkeä sivuutettavaksi. Tämän kappaleen ydinsanoma on, että voit olla kuka vain haluat ja saavuttaa mitä vain haluat. Et tarvitse siihen paholaista. Sinä saat itsesi hymyilemään.”