System Of A Down Provinssirockin pääesiintyjäksi

Ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva yhtye, System of a Down, saapuu ensi kesänä Provinssirockin pääesiintyjäksi. Sunnuntai-iltana 19.6.2011 Törnävänsaari raikaa, kun bändin kiertue huipentuu ja SOAD heittää Euroopan kiertueen päätöskeikkansa Provinssirockissa. System of a Down piti vuosia Provinssin halutuimpien ulkomaisten esiintyjien listan kärkeä yhdessä Foo Fightersin kanssa. Foo Fighters esiintyi loppuunmyydyssä Provinssirockissa v. 2008.

Bändi tahtoo lähettää seuraavanlaisia terveisiä: ”Olemme innoissamme saadessamme kertoa, että System soittaa muutaman keikan yhdessä ensi vuonna. Me tahdomme myös kiittää uskollisuudestanne ja osoittamastanne tuesta, ei vain SOADille, vaan myös kullekin soolouraa tehneelle bändin jäsenelle. Meillä ei ole mitään suurempia tulevaisuuden suunnitelmia, vaan soitamme nämä keikat ihan vain siksi, että tahdomme soittaa jälleen yhdessä ja tahdomme soittaa teille mahtavat fanimme. Odotamme kovasti jo näkevämme teidät!”

LA:sta kotoisin oleva System of a Down julkaisi v. 2005 viimeisimmän albuminsa kahdessa osassa, Mezmerize (2005) ja Hypnotize. Neljä Grammy-ehdokkuutta ja yhden Grammy-palkinnon kahmaissut yhtye ilmoitti vuonna 2006 jäävänsä määrittelemättömän pituiselle tauolle. System of a Down on julkaissut viisi studioalbumia, ja yhtyeen albumeita on myyty maailmanlaajuisesti yhteensä yli 20 miljoonaa kappaletta, joista yhtyeen läpimurtoalbumia, Toxicitya, on myyty yli 12 miljoonaa kappaletta.

Provinssirock 2011 järjestetään 17.-19.6.2011

Lipunmyynti

Provinssirockin lipunmyynti alkaa keskiviikkona 1.12. klo 9.00. Aluksi myyntiin tulee rajoitettu erä kolmen päivän lippuja sekä sunnuntain päivälippuja, jotka ovat myynnissä vuoden loppuun saakka tai niin kauan kuin erää riittää. Lippujen hinnat: 107 euroa / 3 päivää, 67 euroa / sunnuntai. Lipunmyyntipaikat: Provinssin nettikauppa, Selmun toimisto (Rytmikorjaamo/Vaasantie 11, Seinäjoki), Lippupalvelu ja Tiketti.

Kommentoi julkaisua