Tammirock järjestetään Rytmikorjaamolla tammikuun lopussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 16.1.2018
Red Raven Down © Jaakko Höykinpuro

Tuki- ja osaamiskeskus Eskoo ja Selmu ry järjestävät Tammirockin tänä vuonna poikkeuksellisesti Seinäjoen Rytmikorjaamolla 31.1.2018. Maksuttomassa tapahtumassa esiintyy kolme bändiä: Malamujér, Tiina-Jari ja Kososet sekä Red Raven Down. Tapahtuma on ikärajaton. Ovet aukeavat klo 18 ja ensimmäinen bändi aloittaa klo 19.

Tammirockia on järjestetty tuki- ja osaamiskeskus Eskoon tiloissa jo noin kymmenen vuotta. Tammirockin tavoitteena on, että pienemmätkin bändit saavat mahdollisuuden esiintyä suurelle yleisölle. Vuosien kuluessa Tammirockista on muodostunut raskaan rockin tapahtuma, jossa on aiemmin esiintynyt mm. Euroviisuareenoiltakin tutut Softengine ja Pertti Kurikan Nimipäivät.

Red Raven Down on vuonna 2016 pystytetty bändi, jonka tyylilaji on metalcore. Bändin jäsenet ovat kuitenkin työskennelleet musiikin parissa jo pidemmän aikaa. Bändi aikoo aktivoitua keikkailun suhteen tänä vuonna.

Malamujér on perustettu vuonna 2013. Bändi on julkaissut kolme levyä ja se on keikkaillut Seinäjoen lisäksi ympäri Suomea. Yhtyeen musiikkia luonnehditaan 90-luvun psyke- ja progevaikutteista ammentavaksi vaihtoehtorockiksi.

Tiina-Jari ja Kososet on hiljattain perustettu bändi, jonka ensiesiintyminen on Tammirockissa.