Tampereen Tullikamari is back: Keikat Tampereen aktiivisimmassa live-ravintolassa alkavat taas

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 3.9.2020

Tullikamarilla palataan elävän musiikin keikkoihin pitkän tauon jälkeen. Legendaarisella keikkapaikalla on tehty tilojen uudelleenjärjestelyjä, ja niiden myötä taloon voidaan ottaa rajoitetulla kapasiteetilla 450 musiikinystävää kerrallaan turvallisesti ja ohjeistusten mukaisesti: Noudatamme tarkasti viranomaisten määräyksiä ja suosituksia. Kaikki esiintymiset tapahtuvat talon ison salin, Pakkahuoneen lavalta.

Ensimmäinen live-tapahtuma Tullikamarilla puolen vuoden tauon jälkeen on perjantaina 25. syyskuuta soiva Uniklubin ”Ajan piirtämät kasvot” -levynjulkaisukeikka. Lisäksi mm. 22-Pistepirkko ja Viikate ovat mukana poikkeuksellisen syksyn ohjelmistossa.

Varmistuneet tapahtumat 3.9.2020:

pe 25.9. Uniklubi, 25/22,50e
la 26.9. 22-Pistepirkko, 30/28,50e
pe 16.10. Sanni, 31,50e (kaksi keikkaa: 450 ihmistä/show)
pe 23.10. Viikate, 30/28,50e
to 5.11. Sir Elwoodin Hiljaiset Värit, 28/25e
ke 11.11. Pulse – The Finnish Tribute To Pink Floyd 15-vuotisjuhlakonsertti, 35/29e

Ennakkoliput kaikille keikolle ovat saatavilla Tiketin ja Lippupisteen myyntipalveluissa tänään kello 10 alkaen. Osa on jo myynnissä.

Uusia tapahtumia on tulossa. Seuraa kehitystä:
www.tullikamari.net

Tiketin kulunvalvonnalla koronaa vastaan!

Tullikamarilla panostetaan asiakkaiden turvallisuuteen. Suosittelemme kaikille tapahtumissamme kävijöille Koronavilkun lataamista puhelimeen. Konsertteihin voi tulla ainoastaan terveenä.

Täydentävänä lisätoimena syyskuun alusta Tullikamarilla otettiin käyttöön Tiketin kulunvalvontalaite, jolla luetaan asiakkaiden henkilötodistus. Jos henkilötodistusta ei ole mukana, Tiketin luomalta sivustolta on mahdollista ladata itselleen koodi, johon tallentuu asiakkaan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Tallennettuja tietoja käytetään ainoastaan mahdollisten tartuntaketjujen seuraamiseen, niitä säilytetään vain kuukauden ajan tapahtuman jälkeen, eikä niitä luovuteta eteenpäin kuin viranomaispyynnöstä.

Lisätietoa Tullikamarin turvallisuudesta:
https://tullikamari.net/uutiset/turvallisuus