Tänään julkaistu Apulanta-yhtyeen uusi albumi on myynyt platinaa – kuuntele ”Sielun kaltainen tuote”

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 14.10.2022

Apulanta-yhtyeen tänään julkaistu studioalbumi ”Sielun kaltainen tuote” on myynyt platinaan oikeuttavan määrän. Albumi on yhtyeen uran kolmastoista pitkäsoitto ja se jatkaa edellisten julkaisujen tapaan voitokasta jalometallijuhlaa. Albumi ilmestyi digitaalisen version lisäksi myös cd:nä ja LP:nä.

”Sielun kaltainen tuote” sisältää mm. järkälemäiseksi hitiksi nousseen singlen ”Lokin päällä lokki” (triplaplatina) ja radioaalloiltakin tutun kappaleen ”60 uutta ongelmaa” (platina). Kaikki kappaleet on säveltänyt ja sanoittanut Toni Wirtanen. Uudella levyllä kuullaan DJ Infekton kädenjälki ja Apulannan keikoilla lisäkitaristina toimivan Pauli Hauta-ahon kitarointia mm. kappaleissa ”Sielun kaltainen tuote” ja ”3D-kriisit”. Levyn on miksannut Jyrki Tuovinen ja tuottanut Jyrki Tuovinen, Apulanta ja DJ Infekto. Albumin on masteroinut Jasse Kesti / Kesthouse mastering.

Viralliset levyjulkkarit vietetään tänään 14.10. Tampereen Pakkahuoneella, jossa nähdään Kiertueen kaltainen tuote -2022 rundin kolmas keikka. Kiertue kattaa kahdeksan paikkakuntaa ja päättyy marraskuussa Rovaniemelle.
Katso keikkojen lisätiedot täältä.

Kaaoszinen videohaastattelun yhtyeen kanssa albumiin liittyen voit käydä katsomassa täällä. Yhtyeen laulaja-kitaristi Toni Wirtasen tarinani rocklaulajana -jakson voit käydä katsomassa puolestaan täältä.

APULANTA – KIERTUEEN KALTAINEN TUOTE 2022
7.10. Pori, West Areena
8.10. Seinäjoki, Rytmikorjaamo
14.10. Tampere, Pakkahuone / Levynjulkaisukeikka
15.10. Tampere, Pakkahuone
21.10. Turku, Logomo
22.10. Jämsä, Himos Areena
28.10. Järvenpää, Aino Areena
29.10. Lahti, Lahti Halli
19.11. Rovaniemi, Lappi Areena, Yks pikku juttu festarit