D-A-D

Tanskalainen D-A-D saapuu Helsingin Suvilahteen syyskuussa

Kirjoittanut Teemu Hakala - 30.7.2020
D-A-D
D-A-D

Pääsemme pitkästä aikaa nauttimaan myös ulkomaalaisen rock-yhtyeen keikasta, kun Tanskan kovimpiin hardrock-bändeihin lukeutuva D-A-D saapuu ulkoilmakeikalle Helsingin Suvilahteen 4. syyskuuta 2020. Illan lämppärinä nähdään kotimainen Melrose. Keikan lipunmyynti käynnistyy perjantaina 31. heinäkuuta klo 10 Ticketmasterissa ja Tiketissä.

Alun perin Disneyland After Dark -nimellä esiintynyt, vuonna 1982 perustettu hardrock –yhtye D-A-D on yksi Tanskan suurimpia rock-nimiä. Nimensä rockin historiaan vakiinnuttanut D-A-D on nauttinut yleisön suosiosta jo lähes 40 vuoden ajan.

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

Viime aikoina harvakseltaan albumeita julkaissut bändi palkitsi faninsa kahdeksan vuoden odotuksen jälkeen julkaisemalla ”A Prayer for the Loud” -albumin toukokuussa 2019. Samalla bändi teki sen mitä D-A-D parhaiten osaa – albumi on täynnä neljän kaveruksen henkeäsalpaavalla energialla ja koukuttavilla biiseillä ladattua musiikkia. ”A Prayer For The Loud” -albumilla on myös selkeä musiikillinen yhteys klassisiin D-A-D:n läpimurtoalbumeihin, kuten ”No Fuel For The Pilgrims” ja ”Riskin’ It All”.

Illan lämppärinä nähtävä Melrose on vuonna 1981 perustettu rock-yhtye, joka on yhdistänyt musiikissaan perusrockia rockabillyyn ja rock’n’rolliin. Tämä ulkomailla ja kotimaassa mainetta niittänyt timanttinen rock-trio tunnetaan loistavasta livemeiningistä, joka tehoaa faneihin vuodesta toiseen. Yhtye on myös esiintynyt Aki Kaurismäen elokuvissa Laitakaupungin valot sekä Hamlet liikemaailmassa. Melrosen viimeisin studioalbumi ”Got It Made” julkaistiin vuonna 2015.

D-A-D:n ja Melrosen keikan toteuttavat Suvilahden kulttuurikeskuksessa tapahtumakeskusta ja ravintolaa pyörittävä Suvilahti TBA ja Suomen suurin tapahtumajärjestäjä Live Nation Finland.

Tapahtuman turvallisuus:
Yleisön, esiintyjien ja henkilökunnan turvallisuus on erittäin tärkeää, ja noudatamme viranomaisten ohjeistuksia luodaksemme turvallisen tapahtumakokemuksen. Tapahtuma toteutetaan seisomakatsomona, ja tapahtuma-alueen pinta-ala ja suunnittelu mahdollistavat turvavälien ylläpitämisen. Yleisöä muistutetaan turvallisuusväleistä paikan päällä ja heitä pyydetään noudattamaan käsi- ja yskimishygieniaohjeistuksia. Tapahtumaan ei voi saapua koronavirusoireisena tai muuten sairaana. Viranomaisohjeistuksen mukaan riskiryhmiin kuuluvia suositellaan välttämään yleisötapahtumia. Tarkemmat tiedot käytännön järjestelyistä löytyvät ennen tapahtumaa osoitteesta livenation.fi.

KONSERTTI:
Pe 4.9.2020 Suvilahti, Helsinki
D-A-D (DK)
Support: Melrose (FI)

Aikataulut: Portit klo 18
Ikäraja: K-18

LIPUT:

Pe 4.9.2020 Suvilahti, Helsinki
Myyntiin pe 31.7.2020 klo 10.
Liput palvelumaksuineen alkaen 39,50 euroa Ticketmasterista ja Tiketistä.
My Live Nation– ennakkomyynti 30.7. klo 10 -31.7. klo 10. Rekisteröidy nettiosoitteessa.

Luetuimmat

Uusimmat