The Haunted Suomen Kiertueelle Maaliskuussa

Ruotsalainen metalliyhtye The Haunted saapuu Suomeen neljän keikan klubirundille ensi vuonna. Bändi esiintyy 22. maaliskuuta Tampereen Klubilla, josta kiertue jatkuu Helsingin Tavastian ja Turun Klubin kautta Seinäjoen Rytmikorjaamolle.

Vuonna 1996 perustettu The Haunted aloitti uransa thrashmetal-yhtyeenä, mutta on sittemmin laajentanut sointiaan monipuolisempaan suuntaan. Rankoista riffeistä tai kappaleiden mielipuolisen aggressiivisesta tunnelmasta ei ole tingitty, mutta mukaan on otettu paljon melodisia elementtejä ja moniulotteisia sovituksia. The Haunted on ansaitusti noussut naapurimaan suosituimpien raskaan musiikin yhtyeiden joukkoon, ja bändi onkin At The Gatesin, In Flamesin ja Dark Tranquillityn ohella yksi Göteborg-metallin menestyneimmistä yhtyeistä.

The Haunted on parhaillaan studiossa viimeistelemässä vielä nimeämätöntä seitsemättä albumiaan tuottaja Tue Madsenin kanssa. Yhtyeen edellinen pitkäsoitto ”Versus” julkaistiin syksyllä 2008. The Haunted on aiemmin voittanut Grammis-palkinnot albumeistaan ”Made Me Do It” (2000) ja ”One Kill Wonder” (2003).

The Hauntedin mukana keikoilla kiertää kotimainen myGRAIN. Rytmikorjaamolla lämmittelijöinä nähdään lisäksi Trespassenger ja Sleigh. Tuleva kiertue järjestetään yhteistyössä Infernon kanssa.

KEIKAT:
Ti 22.3.2011 Tampere, Klubi + myGrain
Ke 23.3.2011 Helsinki, Tavastia + myGRAIN
To 24.3.2011 Turku, Klubi + myGRAIN
Pe 25.3. 2011 Seinäjoki, Rytmikorjaamo + myGRAIN, Trespassenger, Sleigh

LIPUT:
Tampere: Ennakkoon Tiketistä 16 EUR +toimituskulut. Ovelta 18 EUR.
Helsinki: Ennakkoon Tiketistä 20 EUR +toimituskulut. Ovelta 22 EUR.
Turku: Ennakkoon Tiketistä 15 EUR +toimituskulut. Ovelta 17 EUR.
Seinäjoki: 18 EUR +mahd. toimituskulut, Selmun jäsenille 16 EUR. Ennakko: Selmu, Tiketti, Lippupalvelu ja Seinäjoen Coffee House ja Amarillo

www.the-haunted.com | www.myspace.com/thehaunted | www.myspace.com/mygrain | www.myspace.com/trespassengerband | www.myspace.com/sleighmsn | www.fullsteamagency.com

Kommentoi julkaisua