Thrash metal -yhtye Nervosalta lyriikkavideo ”Genocidal Command” -kappaleesta

Julkaisimme sivustollamme toukokuussa uutisen, jossa kerroimme brasilialaisen thrash metal -yhtye Nervosan julkistaneen uudistuneen kokoonpanonsa. Bändissä laulajan paikan otti Bloodhunterista tunnettu solisti Diva Satanica, rumpupatteriston taakse istahti sessiorumpali sekä Mask of Prospero -yhtyeestä tunnettu Eleni Nota ja basistin pestiä puolestaan otti hoitaakseen Mia Wallace. Wallace erotettiin kylmästi Abbathista aikaisemmin viime vuonna ilman kovin kummoista selitystä.

Prika Amaral kertoo hieman uusien jäsenien valintaprosessista:

”Oli huikea kokemus tavata niin monta lahjakasta naista. Ei ollut helppoa valita vain yhtä ja joutua sanomaan ’ei’ niin monelle hyvälle muusikolle. Mutta tämä riippuu muustakin kuin musikaalisesta pätevyydestä. Siihen kuuluu saatavilla oleminen, ammattimainen ote, hyvä kommunikaatio ja niin pois päin. Mutta olen todella tyytyväinen lopputulokseen, ja myös hyvin luottavainen. Minulla on jo paljon uusia kappaleita tallessa, ja olemme aloittaneet säveltämisen, joka oli myös yksi testi koesoitoissa. Tulemme julkaisemaan uutta materiaalia netissä, kunnes koronavirustilanne on selkeytynyt. Vakuutan, että palaa täysissä voimissaan.”

Bändi julkaisi tammikuun 22. päivä Napalm Recordsin kautta uuden ”Perpetual Chaos” -nimisen albuminsa, ja levyn kappaleesta ”Genocidal Command” on nyt julkaistu lyriikkavideo. Voit katsoa sen tästä:

Voit katsoa aiemmin julkaistun lyriikkavideon levyn nimikkokappaleesta tästä:

Yhtyeen kitaristi Prika Amaral on kertonut bändin viimeisimmästä albumista seuraavaa:

“It was a wonderful experience with these girls, they are all very talented and did an excellent job, I have never been so happy with the final result of a record. I chose Artesonao studio in Malaga, because it is isolated and in an extremely beautiful place, we worked hard but we had the best vibe between us.”

Kappalelista:
01. Venomous
02. Guided By Evil
03. People Of The Abyss
04. Perpetual Chaos
05. Until The Very End
06. Genocidal Command
07. Kings Of Domination
08. Time To Fight
09. Godless Prisoner
10. Blood Eagle
11. Rebel Soul
12. Pursued By Judgement
13. Under Ruins

Kommentoi julkaisua