Tim ”Ripper” Owens toivoo, että Judas Priestin Rock And Roll Hall Of Fame -palkinto saisi K.K. Downingin takaisin bändiin

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 9.5.2022

Uutisoimme hetki sitten, että legendaarinen metalliyhtye Judas Priest sai osakseen suurta tunnustusta Rock And Roll Hall Of Famelta. Bändille myönnettiin Musical Excellence Award -palkinto.

Videopalvelu Cameoon kuvaamassaan videossa yhtyeessä vuosina 1996–2003 laulanut Tim ”Ripper” Owens kommentoi yhdelle fanille, kuinka hän toivoisi Priestin saaman tunnustuksen johtavan siihen, että K.K. Downing saataisiin takaisin yhtyeeseen. Downing soitti bändissä sen alusta aina vuoteen 2011 asti.

”Tiedän, että olet Priest-fani”, Owens puhuu videon ostaneelle fanille ja jatkaa: ”Toivottavasti näet K.K:n ja minut esiintymässä. Kuka tietää? Ehkä Rock And Roll Hall Of Fame saa K.K:n takaisin Priestiin. Kuka tietää, mitä on tekeillä? Se olisi fantastista, eikö vain? Mutta haluaisin myös päästä kiertueelle KK’s Priestin [Downingin ja Owensin nykyinen yhtye] kanssa.”

Downing pohti hetki sitten, olisiko hänen mahdollista nousta yhdessä lavalle entisten bändikavereidensa kanssa vastaanottamaan palkinto.