Tommy Leen vaimo paljastaa, kuinka rumpalin kylkiluut murtuivat: ”Se oli todella pelottavaa”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 28.6.2022

Glam metal -legenda Mötley Crüe soitti hetki sitten paluukonserttinsa yhtyeen paluukiertueen siirryttyä koronapandemian takia. Tommy Lee ei kuitenkaan kyennyt suoriutumaan konsertista täysin, sillä rumpali oli onnistunut vain hetki ennen kiertuetta murtamaan kylkiluunsa. Kiertueella Leen tilalla rummuissa on kuultu Tommy Clufetosia.

Miehen itsensä mukaan kylkiluiden rikkoutumiseen ei liity mitään kovin kummoista tarinaa. Nyt Leen vaimo kuitenkin paljastaa tuoreella Snapchat-tallenteella, miten Lee oikein rikkoi kylkiluunsa.

”Kaikki kyselevät, miten Tommy mursi kylkiluunsa, joten kerron teille. Asuimme vanhassa vuokratalossa Nashvillessä. Se oli siisti, vanha omituinen talo. Mutta ulkona olevat portaat oli tehty kivistä, ja ne olivat todella epätasaiset, ja juuret työnsivät niitä ylös puusta. Ja kaikki oli hyvin. Itse asiassa kaaduin portaissa muutaman kerran hakiessani ruokaostoksia, mutta ihan sama.”

”Sinä päivänä, kun olimme lähdössä Nashvillestä, kuljettajamme tuli paikalle, ja meillä oli kaikki matkatavarat, eikä hän auttanut meitä; hän vain jäi autoon. Tommy yritti kantaa kaikki matkatavaramme puolestamme. Hän putosi hulluja portaita alas ja mursi neljä kylkiluuta. Ei pieniä haavaumia, ei ruhjeita – ne murtuivat. Se oli hullua, koska kun tulin ulos, hän ei saanut henkeä. Se oli todella pelottavaa.”