Tommy Vext jatkaa entisten bänditoveriensa haukkumista somessa: ”Nämä tyypit eivät lakkaa valehtelemasta”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 14.9.2021

Bad Wolves ja entinen solistinsa Tommy Vext ovat kinastelleet julkisesti sosiaalisen median välityksellä jo tovin. Riitelyä on syntynyt esimerkiksi siitä, että Vext on jatkanut bändin nimen käyttöä soolokeikoillaan, ja Vext puolestaan syyttää entistä bändiään kateellisuudesta ja katkeruudesta.

Nyt Vext on jälleen avannut suunsa sosiaalisessa mediassa koskien hänen ja entisen bändinsä kiistoja. Tuoreessa julkaisussaan Vext näyttää kuvakaappauksen sähköpostista, jossa levy-yhtiö pyrki neuvottelemaan kappaleiden tekijänoikeustietoja uudelleen niin, että Vextin prosentit olisivat pienemmät.

”Joka helvetin päivä yritän jättää tämän asian sikseen, mutta nämä tyypit eivät lakkaa valehtelemasta minusta. Nämä tyypit väittävät nyt, etten säveltänyt kappaleita. Kun erosin levy-yhtiön kanssa, he yrittivät neuvotella rojaltiosuuteni 50 prosenttia pienemmäksi kuin mitä ne olivat todellisuudessa. Me tietenkin hylkäsimme tämän tarjouksen maaliskuussa. Tässä on sähköpostiviesti, jossa on esitetty korvausprosentti. Yrittämällä jopa vähentää osallisuuttani, pitäisi heidän luovan panoksensa puute riittää auttamaan ymmärtämään, mitä todella tapahtui. Bad Wolves, oletteko valmiita? Lopetatte oman uranne. Minulla on teistä kaikista loputon määrä likaista tietoa. Älkää antako minulle syitä.”