Tyrantti avaa ”Orjaplaneetta”-albuminsa saloja: videosarjan viimeinen osa katsottavissa

Nahkahevipartio julkaisee ”Orjaplaneetta”-nimeä kantavan kakkosalbuminsa 26.2.2021. Bändi on tehnyt kolmeosaisen videosarjan, jossa Nahka-Sami, Paha-Tapio ja Henkka esittelevät hengentuotostaan kappale kappaleelta.

Orjaplaneetta track-by-track -videosarjan kolmannessa ja viimeisessä osassa esitellään raidat ”Valon Uhka”, ”Tulella Merkitty” ja ”Orjaplaneetta”. Laulaja-basisti Nahka-Sami sanailee kappaleista seuraavaa:

”’Valon Uhka’ on muuta levyä hitaampi, raskaampi ja isompi kappale. Hienojen kitaramelodioiden kannattelema biisi, jonka sanoitukset lauletaan konseptialbumin pahiksen, Konesydämen, suulla.

Tulella Merkitty’ on albumin herkempää osastoa, laulaahan sen yhtyeen oma runosielu, kitaristi Henkka. Biisi saattaa kostuttaa silmäkulmia ja kalsareita.

Orjaplaneetta’ lienee suomenkielisessä hevimetallissa hieman harvinaisempi tapaus, nimittäin yli 11 minuuttia kellottava progemetallieepos. Kunnianhimoisinta Tyranttia koskaan. Kappale onnistui paremmin kuin hyvin, ja tässä kohtaa lienee paikallaan mainita albumin äänityksistä ja miksauksista vastannut Juhis Kauppinen: kovaa ajoa myös äänipöydän takana!”

Voit katsoa videosarjan viimeisen osan tästä:

Mikäli missasit aiemmin, voit katsoa videosarjan toisen osan täältä ja ensimmäisen osan puolestaan täältä.

Kommentoi julkaisua