Underoathilta uusi live CD toukokuussa

Underoath julkaisee uuden live CD/DVD yhdistelmän nimeltä ”Live” toukokuun 13. päivä Solid State Recordsin toimesta. Lue lisää nähdäksesi albumin virallinen biisilista.

01. Writing On The Walls

02. In Regards To Myself

03. A Moment Suspended In Time

04. There Could Be Nothing After This

05. You’re Ever So Inviting

06. Returning Empty Handed

07. Casting Such A Thin Shadow

08. Moving For The Sake Of Motion

09. To Whom It May Concern

10. A Boy Brushed Red….Living In Black And White

11. Young And Inspiring

Kommentoi julkaisua