Uudessa-Seelannissa järjestetään 100 000 ihmisen ulkoilmafestari

Uudessa-Seelannissa alkaa taas tapahtua; Wellingtonissa 27. päivä maaliskuuta järjestettävälle -festivaalille saa osallistua 100 000 ihmistä, eikä maskia tai etäisyyden ottoa vaadita sen kummemmin kuin ennen koronavirustakaan. Uudessa-Seelannissa todetaan tällä hetkellä keskimäärin kolme koronavirustapausta päivässä, eikä tartuntojen määrä ole noussut yli 2500:n tapauksen.

”​Cuba Dupa 2021 tulee olemaan juuri se virkiste, jonka tarvitsemme hankalan vuoden jälkeen” kertoo festivaalipäällikkö Gerry Paul:

”Kadut heräävät henkiin, ja yllätyksiä löytyy joka nurkan takaa. Tämä on luovin ja monipuolisin kattauksemme koskaan. Artistimme ja yrityksemme jotka antavat Cuba Streetille ja Wellingtonille sen uniikin karaktäärin, juhlivat yhdessä koko yhteisön kanssa.”

CubaDupa-festivaalin artistikattaus sisältää myös useita metallibändejä:

Battle For Endor
This Silent Divide
Marrowspawn
Voodoo Bloo
Sheeps
Into Orbit
Planet Hunter
Spook the Horses
Dimestore Skanks
MeatPlanet Of The Dead
Jörmungandr
Fall of Man
Radar Angel
Bzzrkr
Mammuthus
Severed Beliefs
Coerced
Altar of Achlys
Slave Cadavar
Gugonix

Tapahtuma-alaa avattiin hiljattain myös Virossa, jossa 400 ihmisen osallistuminen keikoille sallitaan Harjumaan ja Itä-Virumaan alueilla. Muualla Virossa julkisten kokoontumisten, kuten konserttien, teatteriesitysten ja festivaalien järjestäminen pysyy toistaiseksi kiellettynä. Maassa on vuoden aikana todettu yhteensä 44 208 koronatartuntaa.

Kommentoi julkaisua