Uusi melometal-komeetta Panorama julkaisi uuden kappaleen

Vuonna 2008 myös Gods of Silence -yhtyeestä tuttu Sammy Lasagni ja Suomessa Voice Of Finlandissakin väkeä hurmannut Christian Palin tapasivat sattumalta samalla keikalla, mutta otti seitsemän vuotta ennen kuin nyt ”Around The World” -ensisinglensä julkaissut lähti konkretisoitumaan toden teolla. Suunnitelma näiden kahden miekkosen yhteisprojektista jäi kuitenkin elämään vahvasti jo heti alkumetreiltään.

Vuonna 2015 alkaneet Panoraman ydinkaksikon sessiot synnyttivät heti 15 biisiä, jotka vakuuttivat tuottaja Dennis Wardin (Unisonic, Pink Cream 69) siinä määrin, että hän myös liittyi bändiin basistiksi. Kokoonpanon täydensivät pian Ben Varon (Amoral) sekä sveitsiläinen Philipp Eichenberger.

Around The World on iskevä Benin väsäämä kappale, ja ei vaadi ruudinkeksijän aivoja ymmärtää mistä on kyse – it´s rock! Kirjoittamani sanat kumpusivat oman elämän rankoista kokemuksista ja siitä fiiliksestä, kun ei ole enää voimia taistella. Kun tuntuu, että kaikki kaatuu sun päälle ja ystävät pettävät. Ei siinä auta muu kuin käyttää rautaista ’karjalaista’ sisua nousta taisteluun kuin Rocky Balboa”, Christian Palin toteaa.

Panoraman ensimmäisen singlen ja samalla albumin nimibiisin ”Around The World” voi nyt kuunnella tästä:

”Around The World” -debyyttialbumi julkaistaan 12. tammikuuta.

www.panorama-band.fi
www.panorama-band.com
www.facebook.com/Panoramarocks

Kommentoi julkaisua