Vappugospelin pääesiintyjä äänestetään

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 1.6.2011

Kouvolalainen musiikkifestivaali Vappugospel järjestää kansanäänestyksen vuoden 2012 pääesiintyjästään. Vastaavanlaajuista esiintyjä-äänestystä ei Suomessa ole ennen nähty.

– Kyllästyimme arvuuttelemaan ja analysoimaan, mitkä artistit yleisöä saattaisivat kiinnostaa, joten päätimme ottaa rohkean askeleen ja kysyä. Näin kaikki pääsevät sanomaan sanottavansa esiintyjävalinnoista jo etukäteen, toteaa Vappugospelin projektijohtaja Joel Mustonen.

Yleisö saa Facebook-yhteisöpalvelun kautta toteutettavassa äänestyksessä päättää suosikkinsa kahdeksasta varsin nimekkäästä artistista ja järjestäjät sitoutuvat tekemään kaikkensa, jotta voittaja-artisti saadaan vapuksi Suomeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

– Kaikkiin äänestyksessä mukana oleviin artisteihin on avattu jo neuvotteluyhteydet ja alustavia keskusteluita on käyty. Äänestys päättää, kenen kanssa neuvottelut jatkuvat, kertoo Mustonen.

– Emme kuitenkaan voi luvata, että äänestyksen suosikki saadaan tuotua Suomeen, sillä jo sovitut keikka-aikataulut sun muut saattavat nousta ongelmaksi. Olemme kuitenkin hyvin toiveikkaita, jatkaa projektijohtaja.

Äänestys löytyy osoitteesta www.astettaisompi.vg ja siinä ovat mukana yhtyeet P.O.D., Casting Crowns, Demon Hunter, tobyMac, Stryper, Kutless, Switchfoot sekä RED. Kaikki yhtyeet ovat Yhdysvalloista. Vappugospel järjestetään seuraavan kerran 30.4.2012 Kouvolassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Vappugospel on Kouvolassa vuodesta 1986 lähtien järjestetty musiikkifestivaali, joka on viime vuosina kasvanut yleisöllä mitattuna Suomen suurimmaksi maksulliseksi vapputapahtumaksi (vuonna 2011 yli 4000 kävijää). Tapahtumaa järjestää Gospel Sound Kouvola ry yhdessä Kouvolan seurakuntien kanssa.

Gospel Sound Kouvola ry (gsk ry) on voittoa tavoittelematon, aatteellinen yhdistys ja Vappugospelin myötä Kouvolan suurin yksityinen tapahtumanjärjestäjä. Yhdistys järjestää Vappugospelin lisäksi bändi-iltoja ja pienempiä musiikkitapahtumia Kouvolassa sekä sen ympäristössä.

5 comments on “Vappugospelin pääesiintyjä äänestetään”

 1. Arto Mäenpää

  Demon Hunter, RED ja P.O.D omia suosikkeja noista ehdottomasti.. toi RED tai Demon Hunter olis kyllä mahtava saada tänne!

 2. Zimbe

  Kyllä P.O.D. ja Demon Hunter olis hienoja bändejä nähdä. Erityisesti tietysti P.O.D., koska pettymys oli suuri kun ostin liput ihan turhaan keikalle. Kyllähän tuo P.O.D. pitää kerran elämässä nähdä.

 3. Niko Kuusela

  Kerta seurakuntatoimintaa mukana niin August Burns Red listoille. :—D

 4. Eemeli Ylinen

  Demon Hunter olisi todella kova saada!

 5. kiddo

  Niinpä, missä on esim. ABR.
  Ois ollu mielekästä jos ois laitettu kaikki kovimmat kristilliset äänestykseen mukaan (Underoath, TDWP, Norma Jean, The Chariot, Thrice, As I Lay Dying jne.)
  Eipä sillä, hyvä meininki tässä on jo nyt ehdottomasti, että edes lähtee järkkään äänestystä. Ja voihan se olla et edellämainituista bändeistä ei ollu kiinnostusta / ei sopinu kiertueaikatauluun.

Comments are closed.