Watain laittoi Nosturin remonttiin

Lauantaina Helsingin Nosturissa konsertoi ruotsalainen black metal -yhtye Watain. Bändi yllätti pistämällä pystyyn niin haisevan shown, että konsertin jäljiltä koko keikkapaikka on jouduttu desinfioimaan. Lue lisää nähdäksesi koko virallinen tiedote.

Watainin näyttävään lavashowhun kuuluu muun muassa paljon pyroja, joista luonnollisesti oli ilmoitettu Nosturille etukäteen, jotta asiaankuuluvat luvat saatiin kuntoon. Bändi kuitenkin päätti vahvistaa keikkansa tehoa viskomalla esiintymisen aikana myös mädäntynyttä verta. Tästä ei kuitenkaan etukäteen oltu ilmoitettu ja se lienee ollut tietoinen valinta, sillä Nosturin ohjelmapäällikkö Eeka Mäkynen kertoi Voicelle veren hajun olevan käsittämättömän etova.

– Täällä haisee ihan saatanan pahalta ja paskan haju on älytön. Pitää desifioida koko talo, sillä joka paikka lemuaa. Sinänsä harmi, koska tulishow näytti pirun hienolta. Mädästä verestä ei kuitenkaan ollut tietoa.

Mäkynen sanoo, että keikkapaikan puhdistamisessa on kiire, sillä huomenna Nosturissa esiintyy punk rockin -legendayhtye Misfits. Näin ollen onkin siis kaikkien osapuolten kannalta sangen miellyttävää, mikäli ruotsalaisten metallistien jälkeensä jättämä lemu saadaan pestyä pois.

– Ei tässä mitään porttikieltoa bändille tule. On kuitenkin myönnettävä, että sinä aikana kun minä olen näissä hommissa ollut, ei mitään vastaavaa ole tullut vastaan.

Vuonna 1998 Ruotsin Uppsalassa perustettu Watain on julkaissut uransa aikana neljä studioalbumia. Bändin viimeisin pitkäsoitto Lawless Darkness ilmestyi keväällä.

Kommentit

2 kommenttia

  1. Niko Kuusela

    Haha, kaikkee ne keksii :-DDD No eihän siinä, kiva, että välillä jotain erikoista.

  2. Keikalla haisi todella pahalle ja itsekin sain verta niskaani urakalla ollessani eturivissä. Mutta ei haittaa, oli se keikka sen verran mahtava! Ja se veri nyt vaan kuului siihen! :D