WELT: Rammsteinin juhliin naisia värvännyt Alena Makeeva saa porttikiellon bändin konsertteihin

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 7.6.2023

Saksalaista metallijättiä Rammsteinia kohtaan on esitetty sosiaalisessa mediassa vakavia syytöksiä. Twitter-käyttäjä Shelby Lynn väittää tulleensa huumatuksi osana bändin Vilnan keikkaa edeltänyttä ja seurannutta juhlaa. Lynn on kerännyt aktiivisesti omille sosiaalisen median tilillensä koosteita muiden naisten vastaavista kokemuksista. Voit lukea koosteen tapahtumista täällä.

Lynnin mukaan venäläistaustainen Alena Makeeva on värvännyt Rammsteinin juhliin sosiaalisen median välityksellä nuoria naisia. Juhliin valitaan Lynnin ja muiden anonyymien kertomusten mukaan lähinnä kauniin näköisiä naisia, ja myös vaatetukseen puututaan.

Makeevan Instagram-tilin kuvauksessa lukee ”casting director” eli ”roolittaja”, jonka lisäksi profiilin kuvaukseen on linkitetty bändin laulaja Till Lindemannin nyt jo poistettu Instagram-tili.

Saksalaislehti WELT on raportoinut nyt, että yhtye olisi jatkossa evännyt Makeevalta pääsyn konsertteihinsa. Lehden tietojen mukaan Makeeva on parhaillaan Münchenissa, josta hänen on määrä mennä kotimaahansa Venäjälle. Myös The Guardian kertoo saksalaismedian tiedoista omilla sivuillaan.

Makeeva on kohun aikana julkaissut sosiaalisessa mediassaan naisten positiivisia kokemuksia yhtyeen jatkoilta, ja kehottanut osallistuneita naisia kertomaan julkisesti omista kokemuksistaan. Hän on muuttanut Instagram-profiilinsa hetki sitten yksityiseksi.

Luetuimmat

Uusimmat