Whitesnake kiinnitetty Kuopio Rockin pääesiintyjäksi

Kirjoittanut Jyri Kinnari - 10.2.2016

Whitesnake Jäähalli 2015 (5)Väinölänniemellä heinäkuun lopussa rokattava Kuopio RockCock –festivaali on vahvistanut tähdekseen brittiläisen rockpioneeri Whitesnaken. Whitesnake tunnetaan toki pörheistä permanenttitukistaan, mutta myös loistavista kasariklassikoista kuten Is This Love, Here I Go Again sekä Still Of The Night. Yhtye rantautuu Kuopioon osana The Greatest Hits World Touria ja odottaa innolla esiintymistään festivaalilla. Yhtyeen perustajajäsen ja solisti David Coverdale lähettää seuraavat terveisensä kaikille suomalaisille:

We are truly excited & looking forward to playing at Kuopio Rockcock Festival in 2016 on what will be our ’Greatest Hits World Tour’ & most likely my personal ’Farewell to Arena Rock’ after over 40 years of writing & performing rock music”.

Whitesnaken lisäksi Kuopiorockissa tullaan näkemään myös laaja kattaus kotimaisia tähtiartisteja. Festivaalilavalle nousevat mm. juuri uuden Kouvostomolli –albuminsa julkaissut Viikate, tänään uuden Että Mitähän Vittua –singlen julkaiseva SANNI, Tequila –hitillään radiosoittolistoja dominoinut Vesala sekä uudella Polaris –albumillaan vahvan paluun tehnyt Chisu. Festivaalin yllätysesiintyjänimi on kaikkien rakastama viihdetähti Jari Sillanpää.

Kuopiorockin slogan on tänä vuonna ’Rokki kuuluu kaikille’. Se kuvaa sitä, miten meidän festarille eli tutummin Rokkiin voi saapua ihan kuka tahansa ja mistä tahansa, ja miten musiikki ei rajoitu vain yhden tietyn genren sisään. Meillä on jo monena vuonna ollut mukana niin kevyttä musiikkia kuin rankempaa heviäkin, joten nyt nähtiin mielenkiintoiseksi valita tämän vuoden yllättäjäksi Jari Sillanpää ”, kertoo festivaalijohtaja Allu Koskinen.

Festivaalin koko tähänastinen esiintyjälistaus on luettavissa festivaalin kotisivuilta. Esiintyjiin on tulossa vielä lisäystä kevään mittaan niin isompien kuin pienempienkin tähtien muodossa, kun helmikuussa käydään vielä loppuun Puijon Kisojen bändikilpailu, ja maaliskuussa aloitetaan uusi livebändikilpailu Henry’s Pubin kanssa. Aiemmin bändikilpailukentältä Kuopiorockiin paikkansa ovat lunastaneet jo Retards Of The Run sekä Wasted Puppets.

Esiintyjät

Whitesnake (UK), Apulanta, Kaija Koo, Jari Sillanpää, Antti Tuisku, Chisu, Popeda, Turmion Kätilöt, Klamydia, SANNI, JVG, Viikate, Vesala, Retards of the Run, Wasted Puppets

Liput

Kaikki lipputyypit ovat myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä.

2 päivää alkaen 85 euroa
Perjantai alkaen 59 euroa
Lauantai alkaen 59 euroa

Leirintäpaikka alkaen 30 euroa
Autopaikka leirinnässä alkaen 40 euroa
Caravapaikka leirinnässä alkaen 50 euroa

VIP 2 Päivää 185 euroa
VIP Perjantai 105 euroa
VIP Lauantai 105 euroa.

Kuopio RockCock 29.-30.7.2016
#kuopiorock
#rokkikuuluukaikille