Whitesnake Suomeen kesäkuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 7.2.2011

David Coverdalen luotsaama legendaarinen Whitesnake julkaisee maaliskuussa uuden albuminsa ja lähtee sen myötä maailmankiertueelle, joka yltää kesällä myös Suomeen. Whitesnake esiintyy Helsingin Jäähallissa maanantaina 6. kesäkuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin maanantaina 14. helmikuuta Lippupalvelussa, Tiketissä ja Menolipussa. Lue lisää nähdäksesi koko lehdistötiedote.

Whitesnake World Tour 2011 esittelee yleisöille yhtyeen uuden rumpalin Briian Tichyn (mm. Ozzy, Billy Idol, Foreigner) ja basistin Michael Devinin (mm. Lynch Mob) jo tutuksi tulleiden kitaristien Doug Aldrichin ja Reb Beachin lisäksi. Bändi juhlistaa kiertueella 23. maaliskuuta julkaistavaa ”Forevermore”-nimen saanutta, sarjassaan yhdettätoista studioalbumiaan.

”Meillä on ollut uskomattoman luova ja tuottelias vuosi, jonka aikana olemme kirjoittaneet uusia biisejä, nauhoittaneet niitä ja työskennelleet myös muiden projektien parissa. Erityisen innoissamme olemme uudesta levystämme ja odotamme kovasti, että pääsemme esittelemään yhdistelmän täysin uusia ja kaikille tuttuja biisejä livenä kiertueella. Olemme kaivanneet livenä esiintymisen jännitystä ja innoissamme päästessämme esittelemään uudet Whitesnaken jäsenet”, kertoo nokkamies David Coverdale.

Yli 30-vuotisen uran tehnyt Whitesnake on yksi hard rockin historian suurimpia yhtyeitä. Läpi vuosikymmenten useita albumeita julkaissut yhtye henkilöityy pitkälti laulaja David Coverdaleen, joka perusti bändin jätettyään Deep Purplen vuonna 1977. Albumit kuten ”Come And Get It”, ”1987” ja ”Slip Of The Tongue” ovat nousseet listaykkösiksi Atlantin molemmin puolin ja niiltä löytyvät biisit – kuten ”Don’t Break My Heart Again”, ”Here I Go Again”, “Is This Love” ja ”Fool For Your Loving” – ovat kaikki laskettavissa klassisen rockin kulmakiviksi.

Whitesnaken Helsingin konsertin järjestävät yhteistyössä Live Nation Finland ja Eastway.

KONSERTTI:
Ma 6.6.2011 Helsinki, Jäähalli
Ovet klo 19

LIPUT:
Myyntiin ma 14.2.2011 klo 9

49 euroa + mahd. toimituskulut Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-10-800 (1,96 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (6,79 euroa/puhelu + pvm) ja netistä www.lippupalvelu.fi sekä Tiketin myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,69 euroa/min + pvm) ja netistä www.tiketti.fi sekä Menolipun puhelinpalvelusta 0600 414 505 (1,75 euroa/min + pvm) ja netistä www.menolippu.fi

One thought on “Whitesnake Suomeen kesäkuussa

  1. Tommi Hämäläinen

    Komeen kuvan löysit äijistä :D

Comments are closed.