Yhtyeesi esiintymään The Circuksen lavalle? Osallistu Emergenza festivalin bändikilpailuun

Behemoth – The Circus – 29.01.2019.

Uutisoimme sivustollamme aiemmin The Circuksen lopettavan toimintansa kesäkuussa 2020 monien muiden Helsingin keskustan tärkeiden keikkapaikkojen kanssa. Nyt tarjoutuu mahdollisuus pienemmillekin yhtyeille ja artisteille päästä kokemaan Helsingin suurin klubilava, sillä Suomen suurin bändikilpailukonsepti Emergenza Festival on julkaissut Suomen osion finaaliensa olevan The Circuksen lauteilla 9.5.2020. Konseptin edelliset finaalit on pidetty Nosturilla jo vuosien ajan mutta Nosturin sulkeutumisen myötä keikkapaikka vaihtuu The Circukseen.

Mikä Emergenza Festival?

– Emergenza Festival on kansainvälinen nostojalusta yhtyeille, artisteille ja ryhmille kaikista genresuuntauksista. Konsepti järjestetään noin kolmessakymmenessä maassa ja se kokoaa noin kahdenkymmenen eri maan voittajat konseptin kansainvälisiin finaaleihin Saksaan Taubertal Festivalille, jonne nyt on julkaistu pääesiintyjäksi 2020 muun muassa Flogging Molly. Aikaisempina vuosina on festivaaleilla esiintynyt päälavalla muun muassa In Flames ja Cypress Hill. Vuonna 2020 laajenee konseptin toiminta Suomessa Helsingin lisäksi myös Tampereelle.

– Konseptin toiminnan tarkoituksena on antaa muusikoille mahdollisuus ammattimaisiin keikkoihin kaupungin parhaissa keikkapaikoissa: keikat koostuvat alkukarsinnoista, semifinaaleista ja finaaleista, jossa Helsingin osalta toimii keikkapaikkoina 2020 sesongille Bar Loose, On The Rocks ja The Circus. Tampereella konseptin illat nähdään Jack The Roosterin, YO-Talon ja Olympia-Korttelin tiloissa. Tampereen alueellinen voittaja jatkaa matkaansa myös The Circukseen, jossa oleva ilta toimii Suomen finaalina. Alkukarsinnoissa ja semifinaali-illoissa jatkoon mennään yleisöäänestyksellä. Finaaleissa musiikkialan ammattituomaristo päättää illan voittajan. Alkukarsinnoista ja semifinaaleista etenee osa bändeistä myös tuomariston mielipiteellä seuraavalle keikalle, jos kyseiset muusikot osoittavat valmiutta seuraavalle tasolle.

– Konsepti tarjoaa valmiin perus-backlinen, lavamanagerin ja iltojen logistiikan hoidon. Mukaan voi ilmoittaa yhtyeensä, itsensä tai ryhmänsä osoitteessa www.emergenza.fi – ilmoittautuminen ei ole sitova ja konseptin henkilökunta ottaa yhteyttä mahdollisimman pian ilmoittautumisen jälkeen jatkosta.

Lisätiedustelut ja kyselyt konseptista:
aki@emergenza.fi
0400 345 399

Ilmoittautuminen mukaan:
www.emergenza.fi