John Smith Rock Festivalin kattaus valmis: viimeisinä lisäyksinä ohjelmistoon Wolfheart, Swallow the Sun sekä D-A-D!

Wolfheart @ Virgin oil

21-23. päivä heinäkuuta järjestettävä John Smith -festivaali on julkaissut koko tämän vuoden ohjelmistonsa. Viimeisinä lisäyksinä festareille on lisätty Wolfheart, Swallow The Sun sekä D-A-D. Festivaalin promoottori mr. Smith kertoi viimeisistä artistijulkaisuista seuraavaa:

”Wolfheartin ottaminen meidän lauteille oli aika luonnollinen asia, Mr. Saukkonen on jo meidän rosterissa Before The Dawnin kanssa ja tuosta oli helppo saada koostettua toinen keikka loppuiltaan. Uusin levy on kerännyt kiitosta ja huomiota pitkin maita ja mantuja, joten aika helppo, kysytty ja eritoten toimiva ratkaisu meidän rosteriin!

Swallow The Sun olikin sitten oikein työn alla.. Halusin nämä herrat meidän lauteille ehdottomasti, mutta jostain syystä heräsin asian kanssa liian myöhään. Ongelmia toi myös heidän musiikki, kauniit itkuvirren omaiset ”balladit” ja masterpiecet eivät sovellu soimaan missään lauantai päivän alkuillassa auringon paistaessa, vaan heille piti ehdottomasti löytää semmoinen synkkä slotti, joka antaa lauluille ja bändille oikean arvon. Nyt bändi on meillä koko festivaalin viimeinen, jolloin jokainen festivaalikävijä lähtee kotiin itkunsekaisin tuntein, toivottavasti noissa tunteissa on mukana onnellisuutta onnistuneista festareista, mutta myös itkua ja voimakkaita tuntemuksia Swallow The Sunin järisyttävästä lopetuksesta festareilla!

No viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä lauteille julkaistaan D-A-D! Kyseinen bändi tuli minun levyhyllyyn aikoinaan ”Helpyourselfish”- levyllä (löytyy muuten tuo alkuperäisenä vieläkin). Olin myyty. Se oli aikakautta kun Faith No Moren, Amorphiksen ja Metallican lisäksi Therapy?, Alice in Chains, Megadeth, Y.U.P, Senctenced ja Eput valtasivat minun musiikkimaailmani. Tuolloin D-A-D oli todella kovassa soitossa ja on soinut tasaisen tappavasti koko ajan soittolistoillani! Joten tämä bändihän on itselle huikea helmi kattaukseen.
Ihanaa…

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1425546457744828/
Facebook: https://www.facebook.com/johnsmithrockfestival/
Instagram: @johnsmithrockfestival
Kotisivut: www.johnsmith.fi

Koko kattaus on seuraavanlainen:

Perjantai 21.7:
Mustasch, Amorphis, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Dynazty, Delain, Before The Dawn, S-tool, Wolfheart sekä VIP-artistina Graham Bonnet Band

Lauantai 22.7:
Children Of Bodom, D-A-D, Sonata Arctica, Therapy?, Mokoma, Swallow The Sun, CMX, Reckless Love, Psychework, 2 Times Terror, Peer Gynt sekä VIP:ssä Antony Parviainen Trio feat. Marco Hietala & Tuple Salmela.

Kommentit