Carmine Appice kertoo loukkaantuneensa Nikki Sixxin kutsuttua häntä kulahtaneeksi rumpaliksi: ”En tiennyt, että kaikki vihaavat häntä”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 22.5.2023

Julkaisimme sivustollamme hiljattain uutisen, jossa kerroimme rumpali Carmine Appicen paljastaneen Ultimate Guitarin haastattelussa Mötley Cruen Mick Marsin lähteneen bändin kiertueelta väsyttyään playbackin käyttöön. Pian bändin basisti Nikki Sixx kuitenkin lyttäsi Appicen väitteet ja kutsui tätä ”kulahtaneeksi rumpaliksi”.

Nyt tuoreessa SiriusXM -radiokanavan haastattelussa Appice kertoo loukkaantuneensa Sixxin nimittelystä.

”Mick vahvisti kaiken sanomani oikeuskanteellaan. Olin tekemässä tämän kaltaista haastattelua silloin. Ja kun teen haastatteluja, olen aika rehellinen. Mick kertoi minulle nuo asiat, enkä tarkoittanut, että se menisi suhteettomaksi. Tunsin Nikkin siitä asti, kun he avasivat Ozzyn [Osbourne] keikan. Ja kun he avasivat Ozzyn keikan, olen sellainen kaveri, että kun olen pääesiintyjäkiertueella, ystävystyn avausbändin kanssa. Kuten Led Zeppelinin ja Vanilla Fudgen kohdalla. Ystävystyin John Bonhamin ja kaikkien muiden kanssa. Sama juttu tässäkin. Olin näiden tyyppien ystävä. Nikki asui aikanaan nurkan takana Los Angelesissa. Kävimme aamiaisella 50-luvun kahvilassa, ja olimme ystäviä”, Appice kertoo ja jatkaa:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Joten se, että hän puhui minusta noin, suututti minua. Mutta se on mitä on. Luin juttuja, joissa muut muusikot puhuivat hänestä. Ajattelin, että ’Vau, en tiennyt, että kaikki vihaavat häntä.’ En ole nähnyt häntä tai puhunut hänen kanssaan vuosiin. Sama juttu Tommyn [Lee] kanssa. Tommy ja minä tapasimme hengailla, kun hän meni naimisiin Heather [Locklearin] ja Pam [Andersonin] kanssa. En ole nähnyt häntä aikoihin.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat