Carmine Appice sivaltaa takaisin Nikki Sixxin suuntaan: ”Ainakin tämä kulahtanut rumpali osaa soittaa”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 22.3.2023

Julkaisimme sivustollamme hiljattain uutisen, jossa kerroimme rumpali Carmine Appicen paljastaneen Ultimate Guitarin haastattelussa Mötley Cruen Mick Marsin lähteneen bändin kiertueelta väsyttyään playbackin käyttöön.

Pian bändin basisti Nikki Sixx kuitenkin lyttäsi Appicen väitteet ja kutsui tätä ”kulahtaneeksi rumpaliksi”.

Nyt Appice puolestaan kommentoi takaisin Sixxille sosiaalisen median välityksellä. Appice kirjoitti Twitter-tilillään seuraavaa:

”Ainakin tämä kulahtanut rumpali osaa soittaa instrumenttiaan hyvin, ja on ollut raskaan rockin rumpujensoiton uranuurtaja ja opettaa muille ympäri maailmaa instrumenttiaan.”

Alun perin Appice oli kertonut Ultimate Guitarille seuraavaa samalla suututtaen Sixxin:

”Olen jutellut Mickin kanssa, ja hän sanoi minulle: ’Kun olin kiertueella mukana, en ollut onnellinen. Periaatteessa kaikki oli ennalta nauhoitettu, kaikki oli suunniteltua ja loppujen lopuksi paskaa.’ Ja Mick on hyvä soittaja, joten se, ettei hänen annettu soittaa omalla tavallaan, ei olisi lopulta toiminut hänelle. Totuus on, että kaikki on ollut outoa Mötleyn kanssa jo jonkin aikaa, eikä Mick pitänyt siitä, että kaikki tuli nauhalta. Mick kertoi minulle, että ihmiset, jotka tulivat katsomaan keikkaa, tiesivät, että kaikki oli nauhoitettu etukäteen ja että kaikki tuli nauhalta”, Appice kertoo ja jatkaa:

”Kun soitat stadionilla, voit kuulla kaiuttimista paljon asioita. Vincen laulun, basson, rumpujen, kitaroiden ja kaiken muun osalta oli selvää, että ne tulivat nauhalta. Mick suuttui ja sanoi: ’Minä osaan soittaa nämä jutut. Haluan soittaa ne. En halua vain uskotella, että soitan niitä.’ Luulen, että se oli yksi syy siihen, miksi hän sanoi:, että ’Minulle riittää.’ Toki sairaus, joka hänellä on, ei auta, eikä se tee elämästä helppoa kiertueella.”

Luetuimmat

Uusimmat