David Ellefson avautuu Megadeth-potkuistaan haastattelussa: ”Olin pettynyt siihen, miten se tapahtui”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 21.10.2021

Megadethissa pitkän bassoa soittanut David Ellefson erotettiin yhtyeestä toukokuussa grooming-syytösten takia. Tyttö, jonka kanssa Ellefson keskusteli ja piti seksuaalisia videopuheluita, osoittautui kuitenkin olevan täysi-ikäinen. Siitä huolimatta potkut bändistä pitivät, ja Ellefson perusti uuden The Lucid -yhtyeen.

Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2022 →

Nyt Ellefson on antanut haastattelun SiriusXM -radiokanavan ”Trunk Nation With Eddie Trunk” -ohjelmalle. Haastattelussa Ellefson kuvailee tuntemuksiaan potkujen jälkeen.

”Juoksin kohti luoteja ja hoidin sen heti. Sinä yönä [kun viestit ja video vuotivat nettiin], pari ihmistä sanoi: ’Hei, älä sano mitään.’ En tiedä, mitä sanoa. Erityisesti Megadethin leirissä ei haluttu minun sanovan mitään. Mutta lakimieheni sanoivat: ’Hei, minusta sinun pitäisi sanoa jotain. Minusta jotkut ihmiset ovat tehneet todella paskoja asioita ja esittäneet vääriä väitteitä sinusta, ja sinulla on täysi oikeus puolustaa itseäsi.’ Ja niin tein. Lopulta se johti erottamiseeni Megadethista”, Ellefson kertoo.

Ellefson kertoo tämän jälkeen Megadethin antaneen oman lausuntonsa julkisuuteen.

”Olimme alun perin puhuneet jonkinlaisesta yhteisestä julkilausumasta, mutta niin ei tietenkään käynyt. Olin siis pettynyt siihen, miten se [erottamiseni] tapahtui.”

Kaikesta huolimatta basisti kertoo kuitenkin olevansa vielä hyvissä väleissä bändin kanssa.

”Ironista kyllä, asiat ovat hyvin [minun ja Megadethin] välillä. Me erosimme toisistamme, ja he lähtivät omille teilleen. Eikä välillämme ole pahaa verta, usko tai älä. Ja luulen, että kaikki riidat ja muut sellaiset asiat olivat 20 vuotta sitten – oikeusjuttuja ja kaikkea sellaista paskaa.”