David Ellefson kommentoi jälleen potkujaan Megadethista: ”Ihmiset, jotka ottivat minuun etäisyyttä, ovat niitä, jotka ovat syyllistyneet paljon pahempaan paskaan kuin mitä minä”
Megadethissa pitkään bassoa soittanut David Ellefson erotettiin yhtyeestä vuonna 2021 grooming-syytösten takia. Tyttö, jonka kanssa Ellefson keskusteli ja kävi seksuaalisia videopuheluita, osoittautui kuitenkin täysi-ikäiseksi väitteistä poiketen. Potkut oli kuitenkin jo annettu, ja Ellefsonin tilalle bändiin otettiin lopulta James LoMenzo.
Nyt Ellefson on tuoreessa Sense Music Median haastattelussa kommentoinut jälleen potkujaan. Haastattelun aluksi Ellefson kertoo pelastaneensa bändin palattuaan siihen vuonna 2010.
”Tiesin, että kun palasin Megadethiin vuonna 2010, pelastin heidät, koska kukaan muu ei olisi soittanut Rust In Peacea kokonaisuudessaan sillä kiertueella, ja se oli täydellinen asetelma.”
Seuraavaksi Ellefson mainitsee, että ei halua perustaa tulevaa uraansa entisen bändinsä mollaamiseen julkisuudessa.
”11, lähes 12 vuoden jälkeen, jos se matka on ohi, niin pitää jatkaa eteenpäin. Enkä minä istunut nuolemassa haavojani ja itkemässä. En tee nyt uraa heittelemällä heitä kivillä. Miksi tekisin niin? Jatkan vain eteenpäin.”
Mutta seuraavaksi Ellefson kertoo haastattelussa, että häntä syyttäneillä ihmisillä on ollut kaapissaan pahempia luurankoja kuin hänellä itsellään.
”Huomasin, että ihmiset, jotka ottivat minuun etäisyyttä, ovat niitä, jotka ovat syyllistyneet paljon pahempaan paskaan kuin mitä minä. Anna kun kerron sen sinulle nyt heti. Ja siinä vaiheessa jotkut ystävät tulivat rinnalleni ja sanoivat: ’Voi hitto, minullekin tapahtui jotain samanlaista. Ja kun bändini tai pomoni tai väkeni etääntyi minusta, se oli kuin peili, joka ponnahti esiin’ ja he näkivät itsensä peilistä.”
”Siksi lähdin heti selvittämään tilit – eli sanomaan: ’Haista vittu. Kuinka kehtaat tehdä tämän minulle tai kenellekään muulle?’ Tietenkin kaikki tekivät niin heti, koska kaikki yrittävät suojella omaa mainettaan ja julkisuuskuvaansa ja kaikkea sellaista.”
”Ymmärrän sen. Toisaalta ymmärrän kaiken häpeän tai tuollaisen, tyyliin: ’Voi veljet. Mitä tämä nyt on?’ Mutta toisinaan sitä tajuaa pitkän suhteen jälkeen, että emme ollutkaan sitten niin läheisiä.”