David Ellefson kommentoi potkujaan Megadethistä: ”Saat selville, ketkä ovat ystäviäsi”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 12.8.2022

Megadethissä pitkään bassoa soittanut David Ellefson erotettiin yhtyeestä vuonna 2021 grooming-syytösten takia. Tyttö, jonka kanssa Ellefson keskusteli ja kävi seksuaalisia videopuheluita, osoittautui kuitenkin täysi-ikäiseksi. Potkut oli kuitenkin jo annettu, ja Ellefsonin tilalle bändiin otettiin lopulta James LoMenzo.

Nyt Ellefson kertoo tuoreessa Real Music with Gary Stuckeyn haastattelussa tuntemuksiaan potkuistaan.

”Saat selville, ketkä ovat ystäviäsi, ja saat selville, keitä ystäväsi eivät ole helvetin nopeasti, kun paska iskee tuulettimeen. Koska kaikki haluavat olla lähelläsi, kun haet Grammyasi.

”Elämä on… Et ole koskaan koko ajan huipulla. Elämässäsi on vaihtelua, urallasi on vaihtelua – kaikkea sitä. Minulla on ollut onni olla uramuusikko, ja olen joutunut kulkemaan hyvien, huonojen ja muidenkin asioiden aaltojen ja virtausten mukana, joskus sisältäpäin, joskus ulkopuolelta.”

”Olen ollut tilanteissa ihmisten kanssa, jotka ovat olleet aivan mahdottomia, ja jotenkin sitä vain oppii saamaan asiat toimimaan. Joskus menestyksestä tulee kultaiset käsiraudat, joten sinun on vain saatava se toimimaan. Ja valitettavasti tällaisissa tilanteissa alkaa usein vaarantaa omaa moraaliaan, omia uskomuksiaan, omaa rehellisyyttään, koska ajattelee: ’No, jos vain pääsemme meren toiselle puolelle ennen kuin uppoamme, niin kaikki on hyvin. Ja sitten kun pääsee toiselle puolelle, puhelin soi ja sanotaan: ’Hei, meillä on vielä yksi valtameri, jonka voitte ylittää’, joten päätät tehdä sen uudestaan.”

Voit katsoa haastattelun kokonaisuudessaan alta.