David Ellefson luonnehtii kohteluaan Megadethissa viimeisinä hetkinään kaltoinkohteluksi: ”Tuntuu, kuin minut olisi potkaistu helvetistä”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 7.9.2022

Megadethissa pitkään bassoa soittanut David Ellefson erotettiin yhtyeestä vuonna 2021 grooming-syytösten takia. Tyttö, jonka kanssa Ellefson keskusteli ja kävi seksuaalisia videopuheluita, osoittautui kuitenkin täysi-ikäiseksi. Potkut oli kuitenkin jo annettu, ja Ellefsonin tilalle bändiin otettiin lopulta James LoMenzo.

Ellefson istahti hetki sitten alas 2020-d Podcastin kanssa keskustelemaan joistakin Dave Mustainen julkisuuteen heittämistä väitteistä, jonka ohessa Ellefson myös avautui kohtelustaan viimeisinä hetkinään Megadethin riveissä.

”Näin viime vuoden tapahtumat tavallaan täydellisenä tilaisuutena valita raha veljeyden sijaan. Kun katson sitä nyt taaksepäin, tuntuu kuin minut olisi potkaistu helvetistä ulos. Se oli kaltoinkohtelua. Se oli loukkaavaa. Se oli tarpeetonta., Dave jopa sanoi, että hänellä oli minua kohtaan kaunaa, josta hän ei voinut päästää irti, enkä tiennyt, mikä se oli.”

Mustainesta hänellä oli sanoa seuraavaa:

”Hän taistelee itsensä kanssa. Hän pelaa köydenvetoa itsensä kanssa. Minä en taistele hänen kanssaan. Olen siirtynyt eteenpäin. Muistan, että puhuimme siitä sen jälkeen, kun hän jammaili Metallican ja ’Big Fourin’ kanssa. Kysyin: ’Millaista oli soittaa ”Am I Evil?’ eilen illalla?”.

Hän sanoi: ’Tiedätkö, ne tyypit potkivat minut ulos bändistä ja jatkoivat elämäänsä. Pidin kaunaa yllä kaikki nämä vuodet.’ Sama juttu minulle. Miksi hän paheksuu minua? Hän hankkiutui minusta eroon. Oletettavasti ongelman olisi pitänyt poistua, jos hän olisi päässyt minusta eroon. Mutta ongelma tuntuu olevan edelleen olemassa.”