Flow’n Tiivistämöön kulttibändejä ja uusia tulokkaita

Flow Festival 2015Flow Festivalin intiimitunnelmaisessa Tiivistämö-rakennuksessa kuullaan niin kotimaista indierokkia, punkkia, underground-räppiä kuin ruotsalaista R&B:ta ja elektropoppiakin. Viime vuonna Flow’n tapahtumapaikaksi palanneessa Tiivistämössä nähdään kaksi ruotsalaista pop-tulokasta: Grammis-ehdokkuuksia liki jokaisessa mahdollisessa kategoriassa ahminut R&B-artisti Lorentz sekä räväkkää elektro-poppia punk-asenteella takova . Lisäksi Tiivistämössä esiintyy joukko ajankohtaisia kotimaisia nimiä, kuten paluun kolmen vuosikymmenen jälkeen kesällä tekevä, post-punkin ja goottirockin uranuurtaja sekä punk- ja hardcorebändeissä vaikuttaneiden konkareiden muodostama , joka julkaisee odotetun debyyttinsä ensi viikolla. Lisäksi lavalle nousevat indierock-kulttibändi Shadowplay sekä radikaalia, kokeellista rockia soittava . Progressivisesta rockista ammentavat myös huuruisessa avaruusmusiikistaan tunnettu , krautrockista ja ambientista vaikutteita imevä ja melankolisista särösoundeistaan tunnettu Lasten Hautausmaa.

Lisäksi Tiivistämössä esiintyy punk-yhtye , kukoistavaa ja tuoretta kitaramusiikkia soittava Lokit, vahvoista live-akteistaan tunnettu rock-yhtye , vanhoilla Casio- ja Eko-uruilla melodiat ja särövallinsa luova Have You Ever Seen Jane Fonda Aerobic VHS?, tuore elektroduo , sekä sähkökitaraan, urkuihin ja efektoituun lauluun pohjaavalla rauhallisesti sykkivällä musiikillaan hypnotisoiva Cats of Transnistria. Tiivistämön underground-hiphopin edustajia ovat suomenruotsalaiset gangsta-räppäripoppoo Likanen Etelä, yhdeksän vuoden tauon jälkeen paluun tänä keväänä tekevä Ronskibiitti sekä , O’Malley ja OD Kokemus yhteisellä keikallaan.

Varmistuneita esiintyjiä vuoden 2015 Flow Festivalille ovat myös mm. Alt-J (UK), Beck (US), Belle and Sebastian (UK), Florence + The Machine (UK), Flying Lotus (US), Foxygen (US), Future Islands (US), Major Lazer (US), Róisín Murphy (IE), Run The Jewels (US), Pet Shop Boys (UK), Todd Terje live (NO) ja The War On Drugs (US). Lisää artistijulkistuksia on luvassa keväällä.

Flow Festivalin varmistuneet kumppanuudet vuodelle 2015 ovat pääyhteistyökumppani Lapin Kulta, mediakumppanit Basso, Clear Channel ja Helsingin Sanomat / Nyt sekä kumppanit American Express, H&M, Stop Teltat, Taideyliopisto ja Yellow Tail. Vuoden 2015 visuaalisesta ilmeestä vastaa Bond, internet-sivuista Byroo ja videototeutuksista Veli Creative.

www.flowfestival.com
www.facebook.com/FlowFestival
www.twitter.com/FlowFestival
www.instagram.com/flowfestivalhelsinki

Liput:
Lippupalvelu www.lippupalvelu.fi p.0600-10-800
Tiketti www.tiketti.fi p.0600-1-1616
3 päivää: 169 €
2 päivää: 135 €
1 päivä: 89 €
Lippuhinnat sisältävät palvelumaksun 3,50 €.
Itämeri-lippu saatavilla +2 € tai vapaavalintainen suurempi lahjoitus.

Kommentoi julkaisua