KuopioRockin ensimäiset esiintyjät julki: The Offspring tähdittämään festivaalia

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 29.11.2018

Kuopiorock 2019 järjestetään ensi kesänä kolmipäiväisenä 25.-27.7.2019 Väinölänniemellä tutuissa maisemissa. Heinäkuussa 2018 ennätykselliset 27 000 kävijää kerännyt tapahtuma on julkaissut pääesiintyjänsä, joka on yhdysvaltalainen punkrock -yhtye The Offspring. Yhtye esiintyy ennen Kuopiorockia 25.7.2019 Helsingin Suvilahdessa. Festivaalin ensimmäisiin artistijulkaisuihin kuuluvat myös suomirock -klassikot Eppu Normaali ja Apulanta. Lisää esiintyjiä julkaistaan kevättalvella 2019.

90 -luvulla valtavirran tietoisuuteen Kalifornian auringon alta pongahtanut The Offspring nähdään ensimmäisellä Kuopion keikallaan Kuopiorockissa. Suomessa ahkerasti vieraillut yhtye tunnetaan mm. radiosoitossakin olleista hiteistään ”Pretty Fly (For a White Guy)”, ”You’re Gonna Go Far”, ”Kid” ja ”Why Don’t You Get A Job?”.Yhtye on uransa aikana levyttänyt yhdeksän studioalbumia joista viimeisin, ”Days Go By”, julkaistiin vuonna 2014. Faniensa iloksi bändin on huhuttu työstävän uutta albumiaan paraikaa. Eppu Normaali ja Apulanta ovat kummatkin konsertoineet aiemminkin Kuopiorockissa, ja takaavat festivaalikansalle niin nostalgiaa suosikkibiiseillään kuin aitoa suomirock -meininkiä.

”The Offspring on kauan kaivattu vieras Kuopiorockissa. Ohjelmistossa on ensi kesänä tarjolla rokkia reilulla kädellä.” kertoo Kuopiorockin festivaalipäällikkö Allu Koskinen.

Laadukas VIP -alue on ollut jo vuosia yksi Kuopiorockin vetonauloista, ja alueen palveluihin panostetaan tulevanakin vuonna. ”Rokin LähiTapiola VIPissä panostetaan viihtyvyyteen sekä ohjelmaan. Ainakin yhtenä uutuutena vipissä toimii LähiTapiola hyvinvointipiste hierojien kera koko festarin ajan”, Koskinen vinkkaa.

Kuopiorock 2019 juhlitaan Väinölänniemellä 25.-27.7.2019. Tapahtuman edulliset ennakkoliput ovat nyt myynnissä Tiketissä ja Lippupisteessä sekä Kuopion Ale Pupilla.

Lippujen hinnat:
3PV peruslippu 109 euroa
3PV VIP 209 euroa

www.kuopiorock.fi

Facebook: www.facebook.com/kuopiorock
Instagram: @kuopiorock