Marilyn Manson ulos Creepshow- ja American Gods -televisiosarjoista

Hyväksikäyttösyytösten laskeuma käy Marilyn Mansonille yhä tukalammaksi; nyt Manson, oikealta nimeltään Brian Warner, on erotettu kahdesta eri näyttelijäntyöstään. Kaaoszine uutisoi eilen myös Mansonin levy-yhtiö Loma Vista Recordingsin antaneen laulajalle lähtöpassit.

Manson aloitti -sarjassa vuonna 2019. Hän näytteli sarjassa viikinki-death metal -yhtye Blood Deathin laulajaa, Johan Wengreniä. Mansonin oli alun perin tarkoitus esiintyä vielä yhdessä aiemmin kuvatussa jaksossa, mutta ohjelman tuotantotiimi joutuu nyt keksimään keinon leikata Manson ulos kyseisestä jaksosta.

Mansonin oli myös määrä esiintyä yhdessä -antologian jaksoista, mutta hänet sisältävä segmentti poistetaan jaksosta kokonaan. Deadlinen mukaan Mansonin agentuuri CAA ”harkitsee vakavasti” laulajan erottamista.

Manson on kiistänyt häntä vastaan luetut syytökset. ”Luonnollisesti niin minä kuin taiteenikin olemme keränneet aina kiistanalaisuutta magneetin lailla, mutta nämä viimeaikaiset syytökset ovat suuresti vääristeltyjä” Manson kirjoitti tiistaina julkaisemassaan lausunnossa.

Kommentoi julkaisua