Marilyn Mansonin edustajan mukaan jumalanpalveluksessa nähdyn laulajan mahdollinen uskoontulo ”ei kuulu kenellekään”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 5.11.2021

Uutisoimme sivustollame hetki sitten, että lukuisia ahdistelu- ja hyväksikäyttösyytöksiä osakseen saanut Marilyn Manson nähtiin osana räppäri Kanye Westin johtamaa jumalanpalvelusta. Manson rukoili tapahtumassa yhdessä Westin sekä pop-tähti Justin Bieberin kanssa.

People-julkaisu otti yhteyttä Mansonin edustajaan pyytäen kommenttia aiemmin räikeästä kristinuskon ja kirkon vastustamisesta tunnetun Mansonin, oikealta nimeltään Brian Warnerin, osallisuuteen jumalanpalveluksessa.

Edustajan mukaan Mansonin mahdollinen uskoontulo ja uskomukset eivät kuitenkaan ”kuulu kenellekään”. Edustajan mukaan Manson oli kuitenkin ”avainasemassa” Westin johtamassa Sunday Service -tapahtumassa.

Yksi Mansonia julkisuudessa syyttänyt henkilö, Ashley Morgan Smithline, kommentoi tuntemuksiaan Mansonin osallisuudesta Westin johtamaan tapahtumaan:

”Se saa kaikki voimaan pahoin. Tämä on kuin uudelleen traumatisoitumista. Ja se vain osoittaa sen, että maailma ei oikeastaan välitä siitä, jos raiskaat ja jos hakkaat ja satutat kaikkia näitä [naisia], voit periaatteessa tehdä mitä haluat, jos sinulla on rahaa ja olet mies ja olet kuuluisa.”